CHAMPIONS LEAGUE

Θα κοστίσει 3.000.000€ το ματς για Κουρτουά

Θα κοστίσει 3.000.000€ το ματς για Κουρτουά

Για κάθε ματς της Ατλέτικο κόντρα στην Τσέλσι θα πρέπει οι Ισπανοί να πληρώσουν 3.000.000 ευρώ στους Άγγλους, έτσι ίσως να προτιμούν αντίπαλο Ρεάλ ή Μπάγερν...

Ο όρος του συμβολαίου του δανεισμού του Τιμπό Κουρτουά για να αγωνιστεί με την Ατλέτικο κόντρα στην Τσέλσι έγινε γνωστός και συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρει πως για κάθε ματς πρέπει οι "μπλε" να πάρουν 3.000.000 ευρώ!

Αυτό λοιπόν πολύ απλά σημαίνει πως σε περίπτωση που οι "ροχιμπλάνκος" κληρωθούν με τους Λονδρέζους στα ημιτελικά του Champions League θα πρέπει να δώσουν 6.000.000 ευρώ για να είναι διαθέσιμος ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Αν οι δύο αυτές ομάδες αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού, τότε το κόστος θα είναι απλά 3.000.000 ευρώ, αλλά βέβαια υπάρχει και άλλη λύση, να μην παίξει ο Κουρτουά, να ξοδέψουν τίποτα οι Ισπανοί και στο τέρμα να είναι ο Ντάνι Αρανθουμπία.

Στην Ατλέτικο λοιπόν, σύμφωνα με την λογική, θα προτιμούσαν στα ημιτελικά αντίπαλο την Τσέλσι, και όχι μία εκ των Μπάγερν και Ρεάλ, αλλά ίσως με το θέμα του Κουρτουά να είναι λίγο μπερδεμένοι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ