CHAMPIONS LEAGUE

Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός στον Αντέμι

Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός στον Αντέμι

Η UEFA τιμώρησε με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό το μέσο της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Αριγιάν Αντέμι, ο οποίος πιάστηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με την Άρσεναλ.

Πρακτικά τέλος θέτει στην ποδοσφαιρική καριέρα του 24χρονου αμυντικού μέσου της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Αριγιάν Αντέμι, η απόφαση της UEFA να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό τεσσάρων ετών, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο εντός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Σοκαρισμένη η ίδια η κροατική ομάδα, που είδε τον πρόεδρο της Ζντάβκο Μάμιτς να συλλαμβάνεται νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter:

Ο 24χρονος διεθνής με την εθνική Κροατίας (τόσο των μικρών σε επίσημα όσο και της Ανδρών σε φιλικά) και την εθνική Σκοπίων έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση εναντίον της απόφασης.

"Ξέρω ότι δεν έκανα τίποτα κακό. Μου είναι δύσκολο ακόμη και να περιγράψω με λέξεις, πως νιώθω τώρα. Δεν είμαι ένοχος, ξέρω ότι δεν έκανα τίποτε λάθος. Κι έλαβα τόσο μεγάλη τιμωρία. Νιώθω απαίσια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τα μηνύματα που έλαβα αυτές τις μέρες, μου είναι δύσκολο να μιλήσω τώρα", υποστήριξε στην επίσημη σελίδα του κροατικού συλλόγου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ