CHAMPIONS LEAGUE

"Τέλος" στην παράταση ζήτησαν οι προπονητές!

"Τέλος" στην παράταση ζήτησαν οι προπονητές!

Αίτημα να καταργηθεί η παράταση και οι ομάδες να οδηγούνται κατευθείαν στα πέναλτι μετά από έναν ισόπαλο νοκ-άουτ αγώνα υπέβαλαν στην UEFA οι κορυφαίοι προπονητές του Champions League. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η UEFA πραγματοποίησε συνάντηση κορυφής με τη συμμετοχή αρκετών εκ των προπονητών που θα πάρουν μέρος στο φετινό Champions League με τις ομάδες τους και κατά τη διάρκειά του προέκυψε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από την πλευρά των τεχνικών.

Αυτή ήταν να μην υπάρχει από εδώ και στο εξής παράταση σε νοκ-άουτ αναμέτρηση Champions League ή Europa League αλλά οι δύο ομάδες να οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι για τη διεκδίκηση της νίκης.

"Τέλος" στην παράταση ζήτησαν οι προπονητές!

"Απλά δείτε πολλούς παίκτες που σέρνουν κουρασμένοι τα πόδια τους κατά τη διάρκεια του έξτρα χρόνου, περιμένοντας να φτάσουν στα πέναλτι, κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα", τόνισε στους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Άλεξ Φέργκιουσον, που εκπροσώπησε στο συμβούλιο τους προπονητές.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της UEFA, Ίοαν Λουπέσκου, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του λέγοντας: "Έχω και εγώ αμφιβολίες για τη χρησιμότητα του έξτρα χρόνου όμως το να πηγαίνουμε κατευθείαν στα πέναλτι θα ήταν πλεονέκτημα για τις πιο μικρές ομάδες και ίσως έτσι να αμύνονταν ακόμα περισσότερο στην κανονική διάρκεια του αγώνα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ