CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League παρέα με τον Ρομπέρτο!

Τελικός Champions League παρέα με τον Ρομπέρτο!
ELISSEOS KONTIS/CORPORATE & EVENT PHOTOGRAPHY

Το Sport24.gr παρακολούθησε τον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, παρέα με τον Ισπανό γκολκίπερ νυν του Ολυμπιακού και πρώην των "κολτσονέρος" , Ρομπέρτο Χιμένεθ. (φωτογραφίες)

Η MasterCard, επίσημος χορηγός και πάροχος λύσεων πληρωμών του UEFA Champions League, φιλοξένησε τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, σε ένα ξεχωριστό event στο χώρο του Μεταλλουργείου στην Πειραιώς, προσφέροντάς τους στιγμές Champions League ανεκτίμητης αξίας. Το Sport24.gr ήταν εκεί.

Τι κι αν ο τελικός διεξήχθη μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στο Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας; Στο χώρο του Μεταλλουργείου (Πειραιώς 127), στήθηκε ένα ειδικό "γήπεδο" για τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ κι Ατλέτικο.

Τελικός Champions League παρέα με τον Ρομπέρτο!
ELISSEOS KONTIS/CORPORATE & EVENT PHOTOGRAPHY

Φίλαθλοι και λάτρεις της μπάλας παρακολούθησαν ζωντανά το μεγάλο ματς σε μια γιγαντιάια οθόνη, σε απευθείας σύνδεση με το "Σαν Σίρο" του Μιλάνο. Μία εορταστική βραδιά, αφιερωμένη στη στρογγυλή θεά.

Αγωνία, συγκινήσεις, ανατροπές, όλα ήταν μέσα στο πρόγραμμα όπως επιτάσσει το τελετουργικό διεξαγωγής ενός τελικού του Champions League. Ρεάλ ή Ατλέτικο; Ατλέτικο ή Ρεάλ; Οι καλεσμένοι απολαύσαν ένα συναρπαστικό ματς, σε ένα περιβάλλον γεμάτο ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας κάθε λεπτό και φάση του μεγάλου τελικού σε ζωντανή μετάδοση.

Τελικός Champions League παρέα με τον Ρομπέρτο!
ELISSEOS KONTIS/CORPORATE & EVENT PHOTOGRAPHY

Καλεσμένοι; Ναι, ανάμεσά τους υπήρξε κι ένας που ξέρει περισσότερο από τον καθέναν από Champions League. Η MasterCard επιφύλασσε και μία Priceless Surprise για τους καλεσμένους, καθώς o διάσημος ποδοσφαιριστής της Super League και της ομάδας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, τίμησε με την παρουσία του τη βραδιά, για ένα ξεχωριστό meet & greet session με το κοινό και φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του ματς.

Πόλος έλξης για μικρά και μεγάλα παιδιά, ο Ρομπέρτο δεν αρνήθηκε φωτογραφίες, ούτε αυτόγραφα. Κι αυτός έζησε το ματς, με τη δική του αγωνία. Άλλωστε είχε αγωνιστεί στη φιναλίστ του τελικού, Ατλέτικο, και δεν κρύβει τις προτιμήσεις του.

Ο Χουανφράν έχασε το πέναλτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έβαλε, το χατήρι του Ρομπέρτο δεν έγινε, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ έδειχνε σε κάθε στιγμή να απολαμβάνει το ματς σε ένα τόσο φιλόξενο και ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Απόλυτη σιγή στη διαδικασία των πέναλτι. Μέχρι που ήρθε η ώρα του Πορτογάλου. Ο Κριστιάνο σημάδεψε σωστά και η πλειοψηφία του κοινού (ναί!, ήταν με τη Ρεάλ), ξέσπασε σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της Undecima.

Τελικός Champions League παρέα με τον Ρομπέρτο!
ELISSEOS KONTIS/CORPORATE & EVENT PHOTOGRAPHY

"Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και για έναν τόσο σημαντικό αγώνα μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, το να παρακολουθείς το ματς με φίλους και άλλους λάτρεις της μπάλας, κάνει την εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά!", υποστήριξε ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Να παρακολουθείς τον #UCLfinal παρέα με τον @roberto_rj16 στο event της #MasterCardGreece #ΑξίαΑνεκτίμητη #PricelessSurprises by #MasterCardGR

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MasterCardGR (@mastercardgr) στις

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ