CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League με άδειες θέσεις

A view inside the Olympic national stadium in Kiev, Ukraine, Monday, May 14, 2018. Liverpool will take on Real Madrid in the Champions League Final on May 26 at the Olympiyski stadium in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
A view inside the Olympic national stadium in Kiev, Ukraine, Monday, May 14, 2018. Liverpool will take on Real Madrid in the Champions League Final on May 26 at the Olympiyski stadium in Kiev. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Το ακριβό κόστος διαμονής στο Κιέβο δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους φιλάθλους της Ρεάλ, οι οποίοι επέστρεψαν περισσότερα από 2.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45), η Ρεάλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο "Ολιμπίνσκι" του Κιέβου. Όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαιρού μετρούν αντίστροφα για την σπουδαία αναμέτρηση που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν λίγες ημέρες πριν απ' το μεγάλο ματς. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ των " Times", οι άνθρωποι της Ρεάλ επέστρεψαν περίπου 2.000 εισιτήρια απ' τα 16.626 που είχαν δοθεί σε κάθε ομάδα, αφού το κόστος διαμονής στο Κίεβο είναι υψηλότατο.

Οι φίλοι των δύο ομάδων έχουν πέσει θύματα αισχροκέρδειας και κοροϊδίας, αφού τα καταλύματα είναι ελάχιστα και προσφέρονται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται ο τελικός να διεξαχθεί μπροστά σε άδειες θέσεις, αφού παρά το γεγονός πως η Λίβερπουλ ζήτησε να τις δοθούν τα 2.000 εισιτήρια, η UEFA ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπό τον φόβο επεισοδίων.

Γενικότερα, το ταξίδι μοιάζει με Οδύσσεια για αρκετούς φιλάθλους, εξαιτίας του υψηλού κόστους, με συνέπεια πολλοί εξ αυτών να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας με ανταποκρίσεις από το Μινσκ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κάνουν το ταξίδι οδικώς μέσω Οδησσού ή Πολωνίας, οι οποίες απέχουν έξι και οχτώ ώρες απ' το Κίεβο.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ