CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League: Δυο "Κυρίες" μετράνε τ’άστρα!

Τελικός Champions League: Δυο "Κυρίες" μετράνε τ’άστρα!

Η αυλαία μιας ακόμα πλούσιας ποδοσφαιρικής σεζόν πέφτει με τον πιο λαμπρό και συναρπαστικό τρόπο, τον τελικό του Champions League.

Στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ, δύο καθ’όλα… αξιοσέβαστες κυρίες, μια “Βασίλισσα” και μια “Μεγάλη Κυρία”, θα αναμετρηθούν για τα σκήπτρα της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη για την περίοδο 2016-17.

Πολλά λόγια για τον τελικό αυτό δεν χωρούν, αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους δεν χρειάζονται συστάσεις, αν και τα δεδομένα που συνοδεύουν το εν λόγω ζευγάρι είναι πολύ ενδιαφέροντα. Οι δυο κορυφαίοι σύλλογοι έχουν συναντηθεί σε ευρωπαϊκά κύπελλα 18 φορές και βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία νικών (8 αμφότερες, ενώ έχουν εμφανιστεί και 2 ισοπαλίες) γεγονός που καθιστά το 19ο αυτό ραντεβού τους κομβικό. Σε περιβάλλον τελικού Τσάμπιονς Λιγκ έχουν βρεθεί μόνο μια φορά στο παρελθόν, 19 χρόνια πριν στο Άμστερνταμ, όπου ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς με ένα υποδειγματικό τελείωμα είχε δώσει στους Μερένχες τη νίκη και το τρόπαιο.

Stoiximan.gr: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με 280+ ειδικά στοιχήματα!

Ερχόμενοι στην τρέχουσα σεζόν, Ρεάλ και Γιουβέντους έχουν κατακτήσει τα εγχώρια πρωταθλήματα (οι Ιταλοί έχουν κάνει και το νταμπλ) και το Σάββατο το βράδυ (21:45) φιλοδοξούν να προσθέσουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους, η οποία θα είναι η 12η για τη Ρεάλ και μόλις η 3η για την Βέκια Σινιόρα! Μάλιστα, μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, πέραν του Κριστιάνο Ρονάλντο που επιθυμεί να γράψει το όνομά του στη ιστορία των Γκαλάκτικος πετυχαίνοντας το 500ο γκολ της Ρεάλ σε Ευρωπαϊκά κύπελλα, είναι ο Μπουφόν ο οποίος δεν έχει κατακτήσει ξανά το τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (οδεύει στα 40).

Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού, Stoiximan, προσφέρει περισσότερα από 280 (!) ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, μαζί με ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές και αποδόσεις, όπως και 0% γκανιότα στην επιλογή του νικητή αγώνα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Μερικά από τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει το Stoiximan.gr είναι:

- Νίκη Γιουβέντους χωρίς να δεχθεί γκολ

- Να σκοράρει ο Ρονάλντο & να κερδίσει η Ρεάλ

- Να σκοράρει τερματοφύλακας

Το καθιερωμένο ραντεβού των απανταχού φιλάθλων στ’αστέρια είναι εδώ, με τα ονόματα των δυο αντιπάλων να υπόσχονται έναν εντυπωσιακό τελικό με έντονα συναισθήματα και αμφίρροπη εξέλιξη!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ