CHAMPIONS LEAGUE

Ταξιδεύει Γερμανία για το ματς με Σάλκε η... Μέταλιστ

Ταξιδεύει Γερμανία για το ματς με Σάλκε η... Μέταλιστ

Η UEFA τιμώρησε τη Μέταλιστ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του CL κόντρα στη Σάλκε, όμως οι Ουκρανοί δηλώνουν πως θα ταξιδέψουν την Τρίτη στη Γερμανία! Διαβάστε το story.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τιμώρησε τη Μέταλιστ για παλαιότερο σκάνδαλο με στημένο ματς και το CAS να απέρριψε το αίτημα της για αναστολής της τιμωρίας, ωστόσο η ομάδα από το Χάρκοβο προετοιμάζεται κανονικά για τους αγώνες με τη Σάλκε!

Όσο παράξενο και εξωφρενικό αν ακούγεται, παράλληλα με την ομάδα του ΠΑΟΚ που καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει Γκελζενκίρχεν, το ίδιο κάνουν και στη Μέταλιστ, αν πιστέψουμε τουλάχιστον όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποί της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook.

"Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της 20ης Αυγούστου. Μην το ακυρώσετε, περιμένετε το απόγευμα όπου θα βγει η απόφαση. Νομίζω ότι η ομάδα θα ταξιδέψει ούτως ή άλλως το πρωί της Τρίτης.

Ταξιδεύει Γερμανία για το ματς με Σάλκε η... Μέταλιστ

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 ώρα Ουκρανίας. Η ομάδα πετάει για το αεροδρόμιο της Κολωνίας", είπε στους παίκτες ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ Κονσταντίν Πιβοβάροβ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Όπως αναφέρει μάλιστα το CAS μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, το Ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζώνης θα εξετάσει τη δεύτερη προσφυγή της Μέταλιστ κατά της απόφασης της UEFA για την τιμωρία της (η οποία κατατέθηκε στις 16 Αυγούστου), με την οριστική απόφαση να ανακοινώνεται το μεσημέρι της Τρίτης (20/8).

Ταξιδεύει Γερμανία για το ματς με Σάλκε η... Μέταλιστ

Στην ανακοίνωση του CAS, αναφέρεται μάλιστα ότι την Παρασκευή 16 Αυγούστου, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την απόφαση του τμήματος διαιτησίας που απέρριπτε την αίτηση της Μέταλιστ και την ίδια ημέρα η Μέταλιστ υπέβαλε νέα αίτηση στο CAS, λέγοντας ότι έχει νέα στοιχεία στα χέρια της.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ