CHAMPIONS LEAGUE

Σκοράρει στο τέλος η Άρσεναλ

Σκοράρει στο τέλος η Άρσεναλ

Τείνει να γίνει συνήθεια για την Άρσεναλ να πετυχαίνει γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τα στατιστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άρσεναλ βάζει γκολ στα τελευταία λεπτά αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και ανατρέπει το εις βάρος της σκορ, όπως έκανε κόντρα την Άντερλεχτ. Η Άρσεναλ έχανε 1-0 μέχρι το 87' και νίκησε 2-1 χάρις στα γκολ των Γκιμπς και Ποντόλσκι.

Οι "κανονιέρηδες", στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν σημειώσει 38 γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά των αγώνων τους στην διοργάνωση, ποσοστό 14.3% των συνολικών τους γκολ.

Χάρις στα γκολ των τελευταίων λεπτών, η Άρσεναλ τρεις φορές έφερε ισοπαλία, 7 φορές νίκησε και δύο φορές μετέτρεψε την ήττα σε νίκη. 22 γκολ σημείωσε στην έδρα της και 16 εκτός έδρας. Η τελευταία φορά που η Άρσεναλ γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ήταν το 2000 εναντίον της Σαχτάρ στο Ντόνετσκ.

Σκοράρει στο τέλος η Άρσεναλ

Ο Νίκλας Μπέντνερ έχει βάλει τέσσερα γκολ με την φανέλα της Άρσεναλ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ όπως και ο Τιερί Ανρί. Από τρία γκολ έχουν οι Ρομπέρτ Πιρές και Άαρον Ράμσεϊ ενώ από δύο γκολ οι Εντουάρντο, Μάρτιν Κίον και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Σκοράρει στο τέλος η Άρσεναλ

Η σεζόν 2007-08 είναι η καλύτερη της Άρσεναλ καθώς εκείνη την χρονιά οι "κανονιέρηδες" σημείωσαν πέντε γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Δύο χρονιές, το 2010-11 και πέρσι δεν έβαλαν γκολ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκοράρει στο τέλος η Άρσεναλ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ