CHAMPIONS LEAGUE

Τα ζευγάρια στον δρόμο για τον τελικό του Champions League!

Τα ζευγάρια στον δρόμο για τον τελικό του Champions League!

Η Μπάγερν Μονάχου αναμετράται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ με τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League. Στις 24-25 Απριλίου τα πρώτα ματς, 1-2 Μαΐου οι ρεβάνς.

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League και βγήκε το μεγάλο ζευγάρι. Η μάχη τιτάνων ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από τους αποκλεισμούς της Σεβίλλης και της Γιουβέντους, με αυτή των "μπλάνκος" να είναι σαφώς πιο επεισοδιακή στις καθυστερήσεις της ρεβάνς στο Μπερναμπέου.

Τα ζευγάρια στον δρόμο για τον τελικό του Champions League!

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πέρσι στα προημιτελικά και η Ρεάλ προκρίθηκε στην παράταση (2-1 στο Μόναχο, 4-2 στη Μαδρίτη). Συνολικά έχουν συναντηθεί 24 φορές, όλες για την ίδια διοργάνωση, έχοντας από 11 νίκες, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Οι Μαδριλένοι μετρούν 37 τέρματα έναντι 36 της Βαυαρών.

Από 'κει και πέρα, η Ρόμα του Κώστα Μανωλά θα αναμετρηθεί με τη Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Αν μη τι άλλο, οι δυο ομάδες μπορούν να χαμογελούν που έπεσαν μεταξύ τους και όλα τα προγνωστικά είναι ανοιχτά. Οι μεν "τζαλορόσι" προέρχονται από το θαύμα με τη Μπαρτσελόνα χάρη στο τρίτο του γκολ του Έλληνα στόπερ, ενώ οι "ρεντς" από τις δυο νίκες με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το ζευγάρι αυτό είναι ουσιαστικά η... ρεβάνς του τελικού του 1984 που έγινε στη Ρώμη και οι "κόκκινοι" είχαν φτάσει στον τίτλο με 4-2 στα πέναλτι. Μάλιστα, δικαιώθηκαν και οι "τζαλορόσι" που είχαν θέσει προς διάθεση τα εισιτήρια για τους αγώνες με τους "κόκκινους" πριν την κλήρωση!

Οι πρώτοι αγώνες θα λάβουν χώρα στις 24-25 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 1-2 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου. Ο νικητής του Ρεάλ - Μπάγερν θα είναι γηπεδούχος στον τελικό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ