CHAMPIONS LEAGUE

Τα βρήκαν μέσω twitter Ατλέτικο και Μπενφίκα

Τα βρήκαν μέσω twitter Ατλέτικο και Μπενφίκα

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Μπενφίκα στο "Βιθέντε Καλντερόν" μετά το γκολ του Γκαϊτάν παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή σε έναν 2χρονο φαν της Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες της Ιβηρικής τα βρήκαν μέσω του twitter.

Τελευταία στιγμή αποφεύχθη τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στο "Βιθέντε Καλντερόν", με τους οπαδούς της Μπενφίκα να πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Ατλέτικο (σκόρερ ο Γκαϊτάν) εκτοξεύοντας αρκετές φωτοβολίδες από το πάνω διάζωμα που τους φιλοξενούσε προς την πλευρά των φίλων των γηπεδούχων και να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός φίλου των "ροχιμπλάνκος", ηλικίας δύο ετών.

Οι φωτογραφίες από το γήπεδο των "κολτσονέρος" σοκάρουν, αλλά οι δύο αντίπαλοι της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, δεν θέλησαν να δώσουν άλλη συνέχεια.

Η Μπενφίκα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ατλέτικο έκανε δεκτή.

"Η Μπενφίκα δεν αναγνωρίζει αυτές τις δράσεις μίας μειοψηφίας και ζητά ειλικρινά συγγνώμη από την Ατλέτικο και τους οπαδούς της", ανάφερε το σχετικό tweet των "αετών". Και μετά, ήρθε η απάντηση των "κολτσονέρος".

"Μπενφίκα σας ευχαριστούμε για τη συγγνώμη, ξέρουμε ότι αυτή η μειοψηφία δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλείο του κλαμπ σας"

Όπως και να 'χει, δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία η πορτογαλική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται οι Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Μπενφίκα κάλεσε τον μικρό φίλο της Ατλέτικο και την οικογένειά του στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσουν την επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο "Εστάδιο Ντα Λουζ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ