CHAMPIONS LEAGUE

Τα στατιστικά της Τρίτης

Τα στατιστικά της Τρίτης
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει εναντίον της Μπαρτσελόνα. Ποιοι είναι οι άλλοι δυο; Δείτε αυτό και άλλα στατιστικά από τα παιχνίδια της Τρίτης.

Οκτώ συναρπαστικές αναμετρήσεις είχε το μενού της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται γύρω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-2 τους "κανονιέρηδες" στην Αγγλία και έγραψαν ιστορία!

Διαβάστε στατιστικά στοιχεία από τα παιχνίδια της Τρίτης με... αρκετό ελληνικό χρώμα.

-- Πέντε φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι Κασίγιας και Μουρίνιο. Ο Ισπανός γκολκίπερ μετρά 4 νίκες, και 1 ισοπαλία.

-- Δώδεκα φορές είχε επισκεφτεί την Αγγλία ο Ολυμπιακός και μετρούσε ισάριθμες ήττες. Η 13η αποδείχθηκε και η... γούρικη.

-- Έξι παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι αγγλικές ομάδες και μετρούν πέντε ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

-- Ο Λουίς Σουάρες (31 γκολ) έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός σκόρερ στα ευρωπαϊκά κύπελλα ξεπερνώντας τον Καβάνι (30).

-- Εννέα παίκτες έχουν κάνει χατ-τρικ με δυο διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ:

Ντρογκμπά (Μαρσέιγ, Τσέλσι), Ετό (Μπαρτσελόνα, Ίντερ), Ιντζάγκι (Γιουβέντους, Μίλαν), Μακάι (Μπάγερν, Λα Κορούνια), Όουεν (Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης), Σεφτσένκο (Μίλαν, Ντιναμό Κιέβου), Σιμόνε (Ίντερ, Μονακό), Φαν Νίστελροϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης).

-- Φυσικά σε αυτούς είναι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει κάνει δυο χατ-τρικ με δυο γερμανικές ομάδες (Ντόρτμουντ, Μπάγερν).

-- Ο Γουίλιαν (Τσέλσι) έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που σκοράρει στα δυο πρώτα ματς με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

-- Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει εναντίον της Μπαρτσελόνα. Ποιοι είναι οι άλλοι δυο; Άγγελος Μπασινάς και Γιώργος Σαμαράς ( 2 γκολ μάλιστα).

-- Η Ρόμα έχει δεχθεί γκολ σε 24 σερί αναμετρήσεις στην Ευρώπη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ