CHAMPIONS LEAGUE

Τα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου την επομένη του Γιουβέντους - Ολυμπιακός με τις εφημερίδες της γειτονικής χώρας να εφευρίσκουν λογοπαίγνια με το όνομα του Αργεντινού επιθετικού. (φωτογραφίες)

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό χάρη στα γκολ των Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το πρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού της "Γηραιάς Κυρίας" φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της γειτονικής χώρας.

"ΑΛΕΓΚΡΙ(Α) ΙΓΚΟΥΑΪΝ"

Η "Gazzetta dello Sport" έχει ως τίτλο τη φράση "η χαρά του Ιγκουαΐν". Βέβαια η πρώτη λέξη "αλεγκρία" χρησιμοποιείται ως λογοπαίγνιο με το όνομα του τεχνικού της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς προστίθεται ένα "α" στο επώνυμο του 50χρονου Ιταλού προπονητή.

Τα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

"ΙΓΚΟΥΑΪΣΙΙΙΙΙ"

Η "Tuttosport" έχει ασκήσει κριτική στον "Πιπίτα" στο πρόσφατο παρελθόν (ενδεικτικό το Higuano, δηλαδή Ιγκουα..όχι), αλλά πείστηκε από την εμφάνιση του Αργεντινού και του αποδίδει τα εύσημα. Άλλαξε το No (όχι) σε Si (ναι) κι έγινε "Higuasiiii", δηλαδή Ιγκουα...ναι!

"Ο Γκονσάλο επέστρεψε. Η Γιούβε επέστρεψε στις νίκες στο Champions League καθώς νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό. Ο "Πιπίτα" ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε το πρώτο γκολ και βοήθησε στο δεύτερο".

Τα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

"ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ"

Κεντρικό πρόσωπο και στην "Corriere dello Sport" είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. "Επέστρεψε" είναι η λέξη με την οποία τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η ιταλική εφημερίδα. "Ο Ιγκουαΐν ήρθε και φώτισε τη Γιούβε: 2-0 επί του Ολυμπιακού"

Τα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ