CHAMPIONS LEAGUE

Τα πιο φθηνά και πιο ακριβά εισιτήρια των 32 του Champions League

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η "Marca" έψαξε τα πιο φθηνά και πιο ακριβά εισιτήρια των 32 ομάδων του Champions League και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Με διαφορά η Παρί πιο ακριβή ομάδα, που βρίσκονται Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα με τα πιο ακριβά εισιτήρια μεταξύ των 32 του Champions League, όπως προκύπτει από έρευνα της "Marca".

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ και Έντινσον Καβάνι από κοντά, θα χρειαστεί να καταβάλλουν στην καλύτερη περίπτωση 134 ευρώ για τα μη εγγεγραμένα μέλη και στη χειρότερη 1.492 για τον αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν. Παρ' όλα αυτά, το συγκεκριμένο παιχνίδι στο "Παρκ ντε Πρενς" είναι sold out ήδη!

Η Γαλλία, μαζί με την Ισπανία, τη Ρωσία και την Ιταλία αποτελούν τις πιο ακριβές χώρες της διοργάνωσης, με την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ελβετία και τη Σκοτία να έπονται.

Στην Ισπανία, το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα στοιχίσει σε έναν φίλαθλο από 73 ευρώ μέχρι 340 ευρώ. Οι τιμές είναι μικρότερες για το "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αφού και το όνομα του αντιπάλου της Ρεάλ δεν είναι τόσο ελκυστικό. Ως εκ τούτου, η τιμή στα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ κυμαίνεται από 25 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 250.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητάει από τους φίλους της τουλάχιστον 60 ευρώ ώστε να δουν από το καινούργιο γήπεδό της τον αγώνα με την Τσέλσι στη 2η αγωνιστική των ομίλων, με το πιο ακριβό εισιτήριο να φτάνει τα 190 ευρώ, ενώ μία θέση στα vip boxes κοστίζει 500 ευρώ. Αντιθέτως, η Σεβίλλη, η οποία παίζει κι αυτή εκτός έδρας στην πρεμιέρα, δεν έχει εκδώσει τιμοκατάλογο για τον αγώνα με τη Μάριμπορ.

Στη Ρωσία, οι δύο ομάδες της Μόσχας, Σπαρτάκ και ΤΣΣΚΑ, δίνουν ευκαιρία σε φιλάθλους να δουν τους αγώνες ακόμα και με 22 ευρώ, ωστόσο τα πιο ακριβά εισιτήρια ανέρχονται σε 584 ευρώ, την υψηλότερη τιμή μετά από αυτήν της Παρί.

Στην Αγγλία, οι τιμές είναι δεδομένες και για τα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων, ανεξαρτήτως αντιπάλου και παρότι δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εισιτήρια, λόγω πληρότητας των γηπέδων από τα διαρκείας, δεν υπάρχουν μόνο ακριβές τιμές.

Στο "Άνφιλντ" ένας φίλαθλος μπορεί να παρακολουθήσει την επιστροφή της Λίβερπουλ στη διοργάνωση με 40 ευρώ, ενώ το ανώτερο κόστος ανέρχεται μόλις σε 60 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχουν και 500 θέσεις με μειωμένη ορατότητα που κοστίζουν μόλις 10 ευρώ. Το πιο φθηνό εισιτήριο, πάντως, εντοπίζεται στην Ουκρανία, όπου η Σαχτάρ δεν αγωνίζεται στη φυσική έδρα της στο Ντόνετσκ, και γι' αυτό χρεώνει μόλις 5 ευρώ τα πιο φθηνά εισιτήρια για το γήπεδο της Μέταλιστ στο Χάρκοβο.

Ένας φίλαθλος για να μπει στο "Ολντ Τράφορντ" χρειάζεται από 40 μέχρι 63 ευρώ, ενώ πολύ πιο φθηνά εισιτήρια υπάρχουν για το "Ετιχάντ", όπου κάποιος μπορεί να δει τη Μάντσεστερ Σίτι με 19 ευρώ (ή και με 153). Παρόμοιο εύρος τιμών για τις δύο ομάδες του Λονδίνου, με την Τσέλσι να προσφέρει εισιτήρια από 30 έως 90 ευρώ και η Τότεναμ από 32 έως 89.

Σχετικά φθηνά εισιτήρια υπάρχουν και στη Γερμανία, με τη χαμηλότερη τιμή στον αγώνα της Μπάγερν να είναι τα 30 ευρώ, ενώ η Ντόρτμουντ να χρεώνει μόλις 22,7 ευρώ τους φιλάθλους της για τον αγώνα με τη Ρεάλ στις 26 Σεπτεμβρίου. Το ντεμπούτο της Λειψίας στην Ευρώπη μπορεί να το ακολουθήσει ένας φίλαθλος από κοντά μόλις με 20 ευρώ.

Στην Ιταλία, όπου οι ομάδες γενικά έχουν τα μικρότερα έσοδα από τα εισιτήρια σε σχέση με τα υπόλοιπα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα, οι τιμές είναι αρκετά υψηλές. Η Γιουβέντους προσφέρει εισιτήριο στα 35 ευρώ, αλλά φτάνει μέχρι τα 110, ενώ το πιο φθηνό της Ρόμα στο "Ολίμπικο" είναι στα 40 ευρώ και της Νάπολι τα 59 ευρώ!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν σταθερές τιμές στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και το κόστος των εισιτηρίων καθορίζεται από την εμπορικότητα του αντιπάλου, όπως συμβαίνει στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Απέναντι στην Σπόρτινγκ, το πιο φθηνό διαθέσιμο εισιτήριο σε εκδοτήρια αλλά και διαδίκτυο κοστολογείται στα 30 ευρώ, ενώ οι τιμές φτάνουν μέχρι τα 325 ευρώ στα VVIP.

Στην Κύπρο, τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τον αγώνα με την Τότεναμ αρχίζουν από τα 30 ευρώ και οι πιο ακριβές θέσεις φτάνουν τα 125 ευρώ.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ "MARCA"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ