CHAMPIONS LEAGUE

Τα "πήρε" με Μποτία ο Μέσι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΕΣΣΙ ΜΠΟΤΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΕΣΣΙ ΜΠΟΤΙΑ EUROKINISSI

Ο Λιονέλ Μέσι ενοχλήθηκε από μαρκαρίσματα που δέχθηκε από τον Αλμπέρτο Μποτία κατά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, δεν αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Ισπανού και ζήτησε να λύσουν την παρεξήγηση στα αποδυτήρια. (video)

Ο Ολυμπιακός με σπουδαία εμφάνιση, πήρε σπουδαίο βαθμό απέναντι στην Μπαρτσελόνα (0-0) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Αλμπέρτο Μποτία και Μπιέρν Ένχελς ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο δύσκολο έργο που είχαν για να περιορίσουν τη δράση του "αστέρα" των "μπλαουγκράνα", Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο ένα μαρκάρισμα του Ισπανού αμυντικού των "ερυθρολεύκων" στον Αργεντινό, προκάλεσε τον εκνευρισμό του δεύτερου. Ο Μποτία ζήτησε συγγνώμη από τον Μέσι, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον "Pulga".

"Όχι, τώρα δεν αξίζει. Πριν ήταν η πρώτη φορά, τώρα η δεύτερη. Έλα μετά στα αποδυτήρια", προ(σ)κάλεσε ο Μέσι τον Μποτία σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες της "La Sexta". Βέβαια, πιθανόν είναι να συνδέεται και με το γεγονός ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε ζητήσει και πάρει τη φανέλα του Μέσι στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο "Camp Nou" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ