CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ των playoffs της Τετάρτης

Τα γκολ των playoffs της Τετάρτης

Δείτε τα γκολ που έχουν σημειωθεί έως τώρα στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.

Δεύτερη μέρα των προκριματικών του Champions League με αρκετά γκολ καθώς στα τέσσερα ματς πλην αυτό του Ολυμπιακού μπήκαν 13 τέρματα. Δείτε τα.

Χαπόελ Μπερ Σεβά-Μάριμπορ 2-1

Η Μάριμπορ ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το χορό των γκολ με τον Ταβάρες να νικάει δυο αμυντικούς της Χαπόελ να περνάει και τον τερματοφύλακα και να κάνει στο 10' το 1-0 για την ομάδα του με πλασέ σε κενή εστία.

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ισραηλινών με τον Νουακάμε να πιάνει ένα τρομερό βολέ στη κίνηση με το αριστερό και να κάνει το 1-1 για την ομάδα του.

Η Χαπόελ κατάφερε να γυρίσει το ματς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τζέντεκ.

Σέλτικ-Αστάνα 5-0

Με αυτογκόλ προηγείται η Σέλτικ της Αστάνα καθώς στο 32' ο Ρόγκιτς έκανε το πλασέ η μπάλα φάνηκε να πηγαίνει προς τα έξω αλλά ο Πόστνικοβ έβαλε το πόδι του άλλαξε πορεία στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 43' η Σέλτικ διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Σινκλέρ βγήκε όμορφα στην επίθεση μετά από ωραία κάθετη πάσα, πήρε τη μπάλα μπροστά του και με δυνατό δεξί σουτ έκανε το 2-0.

Η Σέλτικ πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στο 60' όταν και πάλι ο Σινκλέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη περιοχή και με δεξί σουτ έκανε το 3-0.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους όταν στο 79' αναπτύχθηκαν πανέμορφα από τα δεξιά με τελικό αποδέκτη τον Φόρεστ και έξυπνο πλασέ για το 4-0.

Οι Σκοτσέζοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς αύξησαν και άλλο το δείκτη του σκορ στο 88' με τον Γκρίφιθς ο οποίος μπήκε στη περιοχή και με πλασέ έκανε το 5-0.

Νάπολι-Νις 2-0

Στη Νάπολι ο Μέρτενς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Νις καθώς πίεσε έκλεψε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 13' της αναμέτρησης.

Η Νάπολι έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 70' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Ζορζίνιο, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μέρτενς.

Μπασακσεχίρ-Σεβίλλη 1-2

Στο Μπασακσεχίρ-Σεβίλλη οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο σουτ του Εσκουντέρο από τα αριστερά στο 16' της αναμέτρησης.

Η Μπασακσεχίρ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 64΄όταν ο Ελία πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και έκανε το πλασέ με τον Σέρχιο Ρίκο να αδυνατεί να πιάσει τη μπάλα.

Η Σεβίλλη όμως πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 84' όταν επιτέθηκε πανέμορφα από τα δεξιά, έγινε η σέντρα και ο Μπεν Γιεντέ με τακουνάκι από κοντά έδωσε προβάδισμα στο σκορ για τους Ισπανούς κάνοντας το 2-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ