CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ του Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ προηγείται με 3-1 του Ολυμπιακού στο "Estádio José Alvalade". Δείτε τα τρία γκολ που πέτυχαν τα "λιοντάρια" κι αυτό του Οφόε στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. (videos)

Ο Μπας Ντοστ άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό και ο Μπρούνο Σέζαρ διεύρυνε ύστερα από τρία λεπτά (43') σε 2-0 το προβάδισμα της Σπόρτινγκ απέναντι στον Ολυμπιακό ( live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς) στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τα "λιοντάρια" πέτυχαν και τρίτο γκολ (3-0). Στο 66ο λεπτό, ο Μπας Ντοστ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, νικώντας με κεφαλιά τον Σίλβιο Προτό, με τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε να μειώνει (3-1) στο 86ο λεπτό.

Δείτε τα δύο γκολ των "λιονταριών":







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ