CHAMPIONS LEAGUE

Τα γκολ στο Ατλέτικο - Ρεάλ

Atletico Madrid's Antoine Griezmann (7) scores a penalty, the second goal of his team, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's Antoine Griezmann (7) scores a penalty, the second goal of his team, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, May 10, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ατλέτικο προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαούλ και Γκριεζμάν, αλλά η Ρεάλ μείωσε με τον Ίσκο σε 2-1. Δείτε τα γκολ από τη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ ( μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη LIVE από το Sport24.gr) για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League και οι "κολτσονέρος" άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Σαούλ Νίγκεθ.

Στο 15ο λεπτό, η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βαράν άπλωσε το πόδι του κι ανέτρεψε τον Φερνάντο Τόρες. Ο Γκριεζμάν εκτέλεσε με λόμπα, η μπάλα πέρασε χιλιοστά πιο ψηλά από τα δάχτυλα του Νάβας που έπεσε σωστά στην αριστερή πλευρά του, αλλά δεν αποσόβησε το 2-0.

Η Ρεάλ, ωστόσο, μείωσε σε 2-1 με τον Ίσκο στο 42ο λεπτό, σε μια φάση που ξεκίνησε από την εξαιρετική προσπάθεια του Καρίμ Μπενζεμά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ