CHAMPIONS LEAGUE

Τα έβαλε με τον Σιδηρόπουλο ο Βενγκέρ

Arsenal's Alexis Sanchez, left, hugs with Arsenal manager Arsene Wenger during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez, left, hugs with Arsenal manager Arsene Wenger during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Βενγκέρ τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και των βοηθών του, ανέφερε πως έκριναν τον αγώνα, μίλησε για έλλειψη σοβαρότητας και λυπάται για αυτούς που πλήρωσαν για να δουν κάτι τέτοιο! (video)

Η Άρσεναλ μπορεί να ηττήθηκε 1-5 στο Λονδίνο, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ εκτιμά πως η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της για τον αποκλεισμό από την Μπάγερν.

"Διάφοροι τομείς εξηγούν γιατί αποκλειστήκαμε, αλλά νιώθω πως κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και ήμασταν πραγματικά άτυχοι απόψε με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, τις οποίες μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω", τόνισε ο Αλσατός τεχνικός και εν συνεχεία μπήκε σε λεπτομέρειες.

"Ενώ ήμασταν 1-0 μπροστά στο σκορ ήταν 100% πέναλτι στον Γουόλκοτ, ο Λεβαντόβσκι ήταν οφ-σάιντ, δεν υπήρχε το πέναλτι που έδωσε σε βάρος μας και μάλιστα έδωσε και κόκκινη κάρτα. Αυτό φυσικά μας σκότωσε, σκότωσε το παιχνίδι μας. Μετά από αυτό ήταν δύσκολο να τελειώσουμε τον αγώνα (με 10 παίκτες). Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι έγινε. Η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια απόψε και έπαιξε αρκετά καλά".

Ο δημοσιογράφος στάθηκε στην διαιτησία, τον ρώτησε αν ήταν η φάση του αγώνα το πέναλτι και η αποβολή, ο Βενγκέρ επανέλαβε τα ίδια, πιο έντονα μάλιστα.

"Ναι, ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα. Μένεις με 10 παίκτες και είναι αδύνατο να βάλεις 4 γκολ. Νομίζω πως αυτό που είναι απαίσιο είναι πως ο Λεβαντόβσκι είναι οφ-σάιντ, δεν υπάρχει πέναλτι, δίνεται κίτρινη κάρτα και μετά γίνεται κόκκινη! Απλά αυτό δεν είναι σοβαρό! Όταν βλέπεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και βλέπεις μια συμπεριφορά όπως αυτή, τότε πραγματικά λυπάσαι για τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να δουν αυτό το ματς".

"Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γινόταν αν είχαμε βάλει δεύτερο γκολ, το αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα και την ποιότητα της εμφάνισής μας".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ