CHAMPIONS LEAGUE

Τα ελληνικά πρωτοσέλιδα με... καταλανική ματιά

Τα ελληνικά πρωτοσέλιδα με... καταλανική ματιά

Θέμα με τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου έχει η καταλανική "Sport" ενόψει της αποψινής μάχης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21:45).

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:45) τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο καταλανικός Τύπος είναι λογικό να ασχολείται εκτενώς με την αποψινή μάχη των "μπλαουγκράνα" και να δίνει βαρύτητα και το τι γράφεται στην χώρα μας.

Έτσι, λοιπόν, η "Sport" είχε θέμα με τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου και το που δίνουν βαρύτητα ενόψει Μπαρτσελόνα. Το άρθρο αναφέρει πως μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι μια παγκόσμια φυσιογνωμία, που τυγχάνει σεβασμού παντού εντούτοις ο Ερνέστο Βαλβέρδε λατρεύεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα στην Ελλάδα.

Το κείμενο αναφέρει κάποια από τα πρωτοσέλιδα όπως της SportDay, του Κόκκινου Πρωταθλητή και του ΓΑΥΡΟΥ και στην συνέχεια πως στον Ολυμπιακό ανησυχούν περισσότερο για τα προβλήματα στη Super League απ' ότι για το Champions League, όπως εξήγησε και ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ