CHAMPIONS LEAGUE

Τα έκαναν... μαντάρα Σιδηρόπουλος και βοηθοί

Players argue with referee during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Players argue with referee during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Δεν ήταν καλή η ελληνική διαιτησία στο Άρσεναλ - Μπάγερν, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του να κάνουν αρκετά λάθη στο Λονδίνο, λάθη που επηρέασαν την εξέλιξη (videos)

Η Μπάγερν είχε νικήσει 5-1 στο Μόναχο, οι ελπίδες της Άρσεναλ για πρόκριση ήταν ελάχιστες, αλλά τα ελληνικά διαιτητικά λάθη δεν άφησαν περιθώρια για ελπίδες.

Στο πρώτο ημίχρονο αρχικά δεν δόθηκε κόρνερ όταν παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Χούμελς, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, καθώς με το σκορ στο 1-0 από το 20' ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Τσάμπι Αλόνσο.

Αν γινόταν το σκορ 2-0, τότε οι "κανονιέρηδες" ήθελαν άλλα δύο γκολ για πρόκριση, δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Στο 53' τελείωσαν όλα, ο Σιδηρόπουλος έδωσε το πέναλτι υπέρ της Μπάγερν στην ανατροπή του Λεβαντόβσκι από τον Κοσιελνί και έδωσε κίτρινη κάρτα στον Γάλλο στόπερ. Δεν ήταν ούτε σπρώξιμο, ούτε τράβηγμα, ούτε κράτημα, ούτε σκόπιμο φάουλ (φυσικά ούτε τάλκιν).

Όμως εν συνεχεία έκανε την κίτρινη... κόκκινη! Απέβαλε τον αρχηγό της Άρσεναλ έπειτα από υπόδειξη του Χαραλάμπου Καλογερόπουλου, ο οποίος ήταν επιπρόσθετος βοηθός περιοχής.

Θυμίζουμε πως σε ανάλογη φάση πριν λίγες ημέρες ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ - Πλατανιάς, είχε αποβάλει τον Μπανανά. Άλλη απόφαση σήμερα με την κίτρινη κάρτα, αλλά την άλλαξε με την υπόδειξη του Καλογερόπουλου.




Laurent Koscielny RED CARD HD - Arsenal 1-0... από giorgio-palamaru

Άρσεναλ - Μπάγερν 1-5 (highlights)

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ