CHAMPIONS LEAGUE

Τα έκαναν... γης μαδιάμ οι χούλιγκαν της Λέστερ

Τα έκαναν... γης μαδιάμ οι χούλιγκαν της Λέστερ

Χούλιγκαν της Λέστερ προκάλεσαν επεισόδια στη Μαδρίτη και ήρθαν στα χέρια με αστυνομικούς. Συνθήματα για το Γιβραλτάρ από τους Άγγλους.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Λέστερ για τα προημιτελικά του Champions League, αφού χούλιγκαν της αγγλικής ομάδας τα έσπασαν για δεύτερη σερί μέρα στη Μαδρίτη.

Εκατοντάδες φίλαθλοι των "αλεπούδων" βρέθηκαν στην Πλάθα Μαγιόρ", μία κεντρική πλατεία στην ισπανική πρωτεύουσα και μετά από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, 70 εξ αυτών προκάλεσαν επεισόδια.

Αρχικά φώναζαν κι έβριζαν την Ισπανία, με πιο χαρακτηριστική ατάκα "το Γιβραλτάρ είναι δικό μας, Ισπανοί μπάσταρδοι". Στη συνέχεια άρχισαν να πετούν τραπέζια και καρέκλες από τα μαγαζιά της πλατείας και όταν επενέβησαν κάποιοι αστυνομικοί, σημειώθηκαν συρράξεις σώμα με σώμα.

Από τις συμπλοκές φέρεται να τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, ενώ δύο οπαδοί φέρονται να έχουν τραυματιστεί κι αυτοί πιο ελαφρά.

Το βράδυ της Τρίτης είχαν σημειωθεί αντίστοιχης σοβαρότητας επεισόδια με αστυνομικούς, με συνέπεια να τραυματιστούν πέντε άτομα και να συλληφθούν οκτώ.



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ