CHAMPIONS LEAGUE

Συγγνώμη, Μπέιλ, ήσουν αργός

Συγγνώμη, Μπέιλ, ήσουν αργός

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, όμως ήταν αργός. Θυμηθείτε τα πιο γρήγορα τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης. (VIDEOS)

Η φάση των ομίλων του Champions League φαίνεται ότι θα μας κρατήσει "ζωντανό" το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία της αγωνιστική αφού ακόμα υπάρχουν πολλά εισιτήρια ανοικτά για τον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μέσα από τα κανάλια του OTE TV είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας όπως το απίστευτο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Ένα τέρμα το οποίο πρόσθεσε το όνομα του Ουαλού μεσοεπιθετικού σε μία ακόμα στατιστική κατηγορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τέρμα που σημείωσε ο Μπέιλ κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία της Ρεάλ στο Champions League αφού χρονομετρήθηκε στα 57 δευτερόλεπτα. Αυτή η... επίδοση δεν είναι ικανή να δώσει κάτι παραπάνω στον Ουαλό επιθετικό ο οποίος αν θέλει να μπει στη σχετική κατηγορία με τα πιο γρήγορα γκολ στο Champions League θα πρέπει να κάνει πιο γρήγορα.

Για την ακρίβεια ο άσος της Ρεάλ δεν μπαίνει ούτε στην 20άδα... Πάμε να θυμηθούμε τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία του Champions League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ