CHAMPIONS LEAGUE

Στους "4" με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ

Στους "4" με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ

Η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ, ανατρέποντας στη Μαδρίτη το 2-0 της Γερμανίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά. Όλα τα λεφτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ! (videos)

Έκανε την μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ, καθώς χάρη στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά και 27η στην ιστορία της.

Ο Πορτογάλος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ μέσα σε 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα και έδωσε το σκορ πρόκρισης στην ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77'.

Θυμίζουμε πως η Βόλφσμπουργκ είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία πριν 6 βράδια, αλλά στην πρώτη της συμμετοχή στα προημιτελικά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 16 γκολ φέτος στην διοργάνωση και το ρεκόρ είναι δικό του με 17 από την σεζόν 2013-14, ενώ έχει πλέον 93 γκολ στο CL και ο Λιονέλ Μέσι είναι δεύτερος με 83.

Σκόραρε με φάουλ για 11η φορά στο Champions League και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας (10 Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, 8 Ριβάλντο, 7 Μπέκαμ & Ρομπέρτο Κάρλος), ενώ ισοφάρισε στα χατ-τρικ τον Μέσι και αμφότεροι πλέον μετρούν 5.

Αυτή ήταν η 3η φορά που η Ρεάλ έκανε ανατροπή στη Μαδρίτη μετά από ήττα με 0-2 εκτός έδρας. Και στις δύο πρώτες είχε νικήσει με 3-0, την Σέλτικ το 1980 για το Πρωταθλητριών και την Ίντερ το 1985 για το UEFA Cup.

"MADRID, SPAIN - APRIL 12:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid (R) scores their second goal during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid CF and VfL Wolfsburg at Estadio Santiago Bernabeu on April 12, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)"
"MADRID, SPAIN - APRIL 12: Cristiano Ronaldo of Real Madrid (R) scores their second goal during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid CF and VfL Wolfsburg at Estadio Santiago Bernabeu on April 12, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)" "GETTY IMAGES"
"MADRID, SPAIN - APRIL 12:  Vierinha of VfL Wolfsburg evades Gareth Bale of Real Madrid during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid CF and VfL Wolfsburg at Estadio Santiago Bernabeu on April 12, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)"
"MADRID, SPAIN - APRIL 12: Vierinha of VfL Wolfsburg evades Gareth Bale of Real Madrid during the UEFA Champions League quarter final second leg match between Real Madrid CF and VfL Wolfsburg at Estadio Santiago Bernabeu on April 12, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)" "BONGARTS/GETTY IMAGES"

Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0

Σκόρερ: 15', 17' και 77' Κρ. Ρονάλντο

Γήπεδο: "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Βίκτορ Κάσαϊ (Ουγγαρία)

Οι πρώτες ευκαιρίες στο ματς ήταν και γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μέσα σε διάστημα ενός λεπτού και 27 δευτερολέπτων έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα του Μπενάλιο!

Ακριβώς με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από μπαλιά του Ντανιέλ Καρβαχάλ από δεξιά, με την μπάλα να έχει περάσει από 4 παίκτες των φιλοξενούμενων.

Στους "4" με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ

Αμέσως μετά την σέντρα ο Βιεϊρίνια πρόλαβε τον CR7 και έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο όμως εκτέλεσε ο Τόνι Κρόος, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 στο 17'.

Σα να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα για τους "λύκους", στο 32' έχασαν τον καλύτερο παίκτη τους, τον Γιούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε από τον Μαξ Κρούζε, ενώ στο 37' με τον Μπρούνο Ενρίκε είχαν την μοναδική τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Γκιλαβογκί στο 60' μετά από γύρισμα του Μόντριτς από δεξιά, ενώ στο 66' από κόρνερ του Κρόος πήρε την κεφαλιά ο Ράμος, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μπενάλιο και εν συνεχεία ο Ελβετός τερματοφύλακας την έπιασε πάνω στην γραμμή!

Το τρίτο γκολ τελικά της Ρεάλ ήρθε στο 77', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συμπληρώνει το χατ-τρικ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνά μέσα από το τείχος, ανάμεσα από Νάλντο και Γκιλαβονγκί.

Ο Ντιέγκο Μπενάλιο απέτρεψε το 4ο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αποκρούοντας το πλασέ του Καρίμ Μπενζεμά στο 81' και του Χεσέ Ροντρίγκεθ στο 86', αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (92' Βαράν), Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί (80' Ντοστ), Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (75' Καλιτζούρι), Ντράξλερ (32' Κρούζε), Σέρλε.

Στους "4" με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ

Οι ρεβάνς των προημιτελικών:

Τρίτη

Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0 [ 0-2 ]

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0 [ 2-2 ]

Τετάρτη

Μπενφίκα - Μπάγερν [ 0-1 ]

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα [ 1-2 ]

*σέντρα στις 21:45 σε όλα τα ματς

Ο πίνακας των σκόρερς

16 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

8 γκολ

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

7 γκολ

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

6 γκολ

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

5 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

4 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν-Ζερμέν)

3 γκολ

Αλέξ Τεϊσέιρα (Σαχτάρ)

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ)

Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ)

Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη)

Φελίπε Πάρντο (Ολυμπιακός)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Γιούλιαν Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ)

Κέβιν Ντε Μπράινε (Μάντσετσερ Σίτι)

Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0 (highlights)

Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0 (goals)

Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0 (δοκάρι Ράμος)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ