CHAMPIONS LEAGUE

Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ

Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ

Η Ρεάλ νίκησε 1-0 την Παρί Σεν-Ζερμέν και προκρίθηκε στους "16", καθώς η Σαχτάρ επικράτησε με 4-0 της Μάλμε. Πολλές ευκαιρίες οι Γάλλοι, γκρίνια στην Μαδρίτη (videos)

Την πρόκριση στους "16" του Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ με τη νίκη της με 1-0 επί της Παρί Σεν-Ζερμέν, όμως δεν έκανε καλή εμφάνιση και οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες.

Το γκολ του Νάτσο ήταν το πρώτο που δέχτηκε στην διοργάνωση η γαλλική ομάδα, η οποία δεν είναι πια αήττητη φέτος, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η πρόκριση της Ρεάλ ήρθε διότι η Σαχτάρ νίκησε με 4-0 την Μάλμε στο Λβιβ, έτσι οι Ουκρανοί έπιασαν τους Σουηδούς στην 3η θέση, έχοντας πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (1-0 το 1ο μεταξύ τους ματς).

Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ

Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0

Σκόρερ: 35' Νάτσο

Γήπεδο: "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας στο 33ο λεπτό και την θέση του πήρε ο Νάτσο, με τον 25άχρονο Ισπανό μπακ να ανοίγει το σκορ μόλις δύο λεπτά αργότερα έξυπνο πλασέ από αριστερά εκμεταλλευόμενος την ανόητη έξοδο του Τραπ (35').

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ιμπραχίμοβιτς πριν το γκολ του Νάτσο, αλλά έχασε και μετά από αυτό ακόμη καλύτερες.

Το τρομερό σουτ του Ραμπιό στο 37' χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους από την μπαλιά του Ντι Μαρία ο Καβάνι πλάσαρε σωστά πάνω από το σώμα του Κέιλορ Νάβας, αλλά αδύναμα, έτσι ο Βαράν έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Οι Γάλλοι και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες, με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι του Άνχελ ντι Μαρία σε εκτέλεση φάουλ στο 89', ενώ οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες από τους φιλάθλους για την κακή εμφάνιση της Ρεάλ, η οποία πάντως έκανε ρεκόρ στην ιστορία του CL, αφού είναι αήττητη για 19 σερί ματς ομίλου.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (33' Νάτσο), Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (82' Κόβατσιτς), Χεσέ Ροντρίγκεθ (63' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (15' Ραμπιό), Ματουιντί (75' Λούκας Μόουρα), Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ
Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ
© AFP/GETTY IMAGES
Στους "16" η Ρεάλ, 1-0 την Παρί ΣΖ

Σαχτάρ - Μάλμε 4-0

Σκόρερς: 29' Γκλάντκι, 48' πέν. Σρνα, 55' Εντουάρντο, 73' Αλέξ Τεϊσέιρα

Γήπεδο: "Αρένα Λβιβ", Λβιβ

Διαιτητής: Οβίντιου Χατσεγκάν (Ρουμανία)

Η Σαχτάρ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, έχασε αρκετές ευκαιρίες, στο 29' ο Βίλαντ έκανε μία ακόμη απόκρουση σε κεφαλιά του Γκλάντκι, αλλά ο Ουκρανός στράικερ με δεύτερη προσπάθεια τον νίκησε με κοντινό σουτ για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της ομάδας του Μίρτσεα Λουτσέσκου στην φετινή διοργάνωση.

Στο 48' ο Βίλαντ λίγο έλειψε να αποκρούσει και το πέναλτι του Σρνα, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για δεύτερη φορά. Τα πάντα τελείωσαν στο 55', όταν ο Εντουάρντο ντα Σίλβα έκανε το 3-0 και στο 73' το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αλέξ Τεϊσέιρα, οποίος στο πρωτάθλημα έχει 18 γκολ σε 12 αγωνιστικές!

ΣΑΧΤΑΡ: Κανιμπολότσκι, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μάρσιο Αζεβέντο, Φρεντ (69' Τάιζον), Στεπανένκο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Μάρλος, Μπερνάρντ (75' Κοβαλένκο), Γκλάτκι (46' Εντουάρντο).

ΜΑΛΜΕ: Βίλαντ, Τίνερχολμ, Άρνασον, Μπένγκτσον, Κονατέ, Λεβίτσκι (11' Ρακίπ), Αντού, Ρόντιτς, Μπέργκετ (46' Γιοτούν), Τζούρτζιτς (74' Έικρεμ), Ρόσενμπεργκ.

*κόκκινη 89' Άρνασον

Shakhtar Donetsk's Croatian defender Darijo Srna (R) is congratulated by teammates after scoring a goal during the UEFA Champions League football match Shakhtar Donetsk vs Malmo on November 3, 2015 in Lviv.  AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY        (Photo credit should read SERGEI SUPINSKY/AFP/Getty Images)
Shakhtar Donetsk's Croatian defender Darijo Srna (R) is congratulated by teammates after scoring a goal during the UEFA Champions League football match Shakhtar Donetsk vs Malmo on November 3, 2015 in Lviv. AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY (Photo credit should read SERGEI SUPINSKY/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η βαθμολογία

1. Ρεάλ 10 (7-0)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 7 (5-1)

3. Σαχτάρ 3 (4-8)

4. Μάλμε 3 (1-8)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

3 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

2 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα)

Μαξίμ Λεστιέν (Αϊντχόφεν)

Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια)

Φίλιπ Μλαντένοβιτς (ΜΠΑΤΕ)

Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Άλβαρο Μοράτα (Γιουβέντους)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Λούκας Ποντόλσκι (Γαλατάσαράι)

Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)

Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0

Σαχτάρ - Μάλμε 4-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ