CHAMPIONS LEAGUE

Στον τελικό η Μπενφίκα

Στον τελικό η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 για τα ημιτελικά του Youth League της UEFA.

Σε ένα ντέρμπι από το μέλλον η νεανική ομάδα της Μπενφίκα διέλυσε με 4-0 την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά της Youth League.

Σημαντικό ρόλο στην οικονομία της αναμέτρησης, που διεξήχθη στην Νιόν της Ελβετίας, έπαιξε η αποβολή του Σάντσεθ για την Ρεάλ Μαδρίτης μόλις ένα τέταρτο μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ιλνταμπέρτο, ενώ ο Νούνο Σάντος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην φάση που η Ρεάλ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ιλνταμπέρτο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τριπλασίασε αυτά της ομάδας του δύο λεπτά αργότερα αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Στο 56, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε ένα ακόμη πέναλτι υπέρ της ομάδας από την Λισαβόνα με τον Ροσίνια να εκτελεί εύστοχα και σημειώνει το 4-0.

Ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Ένθο Ζιντάν-Φερνάντεθ ξεκίνησε βασικός (με την φανέλα με το νούμερο 10) για την ομάδα της Ρεάλ, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ Μπαρσελόνα και Σάλκε.

Η ομάδα Κ19 της Μπενφίκα είχε αντιμετωπίσει στην φάση των ομίλων την αντίστοιχη του Ολυμπιακού (0-0 και 1-0), μαζί με τις ομάδες νέων των Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ

Μπενφίκα: Γκράσα, Ραφαέλ Ράμος, Ζοάο Νούνες, Αλεσάντρε Αλφαϊάτε, Ρεμπόσο, Εστρέλα, Γκούζο, Ροσίνια, Νούνο Σάντος, Ιλντεμπέρτο, Ζοάο Γκόμεζ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Φραν, Σάντσεθ, Μπερνάλ, Φελίπε Σάεθ, Γιορέντε, Χαβιέ Μουνόθ, Θέρο, 'Ενθο Φερνάντεθ, Άλβαρο Χιμένεθ, Λεγάθ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ