CHAMPIONS LEAGUE

Στο Ζάππειο με μια δροσερή μπίρα Heineken για τον τελικό του Champions League!

Στο Ζάππειο με μια δροσερή μπίρα Heineken για τον τελικό του Champions League!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Sport24.gr και 40 τυχεροί (20 διπλές προσκλήσεις) θα βρεθούν στο Ζάππειο που μετατρέπεται σε έναν υπέροχο ποδοσφαιρικό χώρο για τον τελικό του Champions League, με συντροφιά μια δροσερή μπίρα Heineken.

Στις 26 Μαΐου (21:45), όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Κίεβο όπου δυο "κολοσσοί" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμετρώνται για το "Άγιο Δισκοπότηρο" του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγάει το 13ο "στέμμα" της και τρίτο συνεχόμενο, ενώ η Λίβερπουλ θέλει να φτάσει τα έξι τρόπαια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το πρώτο μετά το 2005 στον ανεπανάληπτο τελικό με τη Μίλαν στην Πόλη.

Μπορεί στην ουκρανική πρωτεύουσα οι εξέδρες να είναι κατάμεστες και όλοι να περιμένουν θέαμα ανάλογο της ποιότητας και του μεγέθους των δυο ομάδων, όμως το Ζάππειο θα μετατραπεί στο δικό του... γήπεδο για τον μεγάλο τελικό. Ένας άκρως ποδοσφαιρικός χώρος που θα υποδεχθεί 40 τυχερούς αναγνώστες (20 διπλές προσκλήσεις) του Sport24.gr για να απολαύσουν τον αγώνα παρέα με μια δροσερή μπίρα Heineken.

Ο μεγάλος υποστηρικτής του Champions League προσφέρει στιγμές απόλαυσης και δροσιάς σε μια "καυτή" βραδιά, όπου θα κριθεί το βαρύτιμο τρόπαιο. Το Ζάππειο, λοιπόν, γίνεται ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό "σαλόνι" για 40 αναγνώστες του Sport24.gr, οι οποίοι θα καθίσουν αναπαυτικά, θα πάρουν μια δροσερή μπίρα Heineken στα χέρια τους και θα αφεθούν στη μαγεία της κορυφαίας διασυλλογικής μάχης της σεζόν.

Το παρών μάλιστα θα δώσουν δυο εμβληματικές μορφές που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με τη φανέλα της Ρεάλ και ο λόγος γίνεται για τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φερνάντο Μοριέντες. Eπίσης θα υπάρχει μοναδική οθόνη και projections, half time shows και post-match party για να μεταφέρουν το θεατή πολύ κοντά στη αίσθηση του πραγματικού τελικού.

Κανείς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον μαζί με την συντροφιά του και με την αγαπημένη του μπίρα, παρακολουθώντας μεγάλα αστέρια των ευρωπαϊκών γηπέδων. Είναι μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους λάβουν μέρος στο διαγωνισμό (η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών) και καταφέρουν να κληρωθούν.

Ο κορυφαίος αγώνας της σεζόν μαζί με την κορυφαία Heineken. Αν μη τι άλλο, ένας εκρηκτικός συνδυασμός στον υπέροχα διαμορφωμένο ποδοσφαιρικό χώρο του Ζαππείου! Λάβετε μέρος και δεν θα χάσετε...

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ