CHAMPIONS LEAGUE

Στο Σέλτικ - Γκλάντμπαχ ο Σιδηρόπουλος

Στο Σέλτικ - Γκλάντμπαχ ο Σιδηρόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Σέλτικ και της Γκλάντμπαχ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μετά τον αγώνα Μπριζ - Λέστερ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε και σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα θα σφυρίξει την Τετάρτη (19/10, 21:45) τον αγώνα ανάμεσα στην Σέλτικ και την Γκλάντμπαχ με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη, Πολυχρόνη Κωσταρά, επιπρόσθετους βοηθούς τους Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο και 4ο τον Λάζαρο Δημητριάδη.

Τόσο ο Σιδηρόπουλος αλλά και οι Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος είναι υποψήφιοι για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής 23/10 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το ευρωπαϊκό τους παιχνίδι πάντως, δεν αναμένεται να τους επηρεάσει καθώς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Πέμπτη και ο αγώνας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (αν τελικά οριστούν) είναι την Κυριακή. Υποψήφιος για την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με τον "δικέφαλο" είναι και ο Σταύρος Μάνταλος.

Photo Credits: Action Images

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ