CHAMPIONS LEAGUE

Στο Καραϊσκάκη για το ματς με τη Ντινάμο μέσω του... "Γκολ της Εβδομάδας"!

Στο Καραϊσκάκη για το ματς με τη Ντινάμο μέσω του... "Γκολ της Εβδομάδας"!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Λονδίνο, ετοιμάζεται να αλώσει και το Ζάγκρεμπ και να υποδεχθεί στη συνέχεια τη Ντιναμό στο Φάληρο όπου μπορείς να βρεθείς και εσύ! Πώς; Ψηφίζοντας το γκολ της εβδομάδας στο διαγωνισμό της NISSAN.

Πλατιά ερυθρόλευκα χαμόγελα άφησε πίσω της η 2η αγωνιστική του UEFA Champions League! Ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στο Λονδίνο με 3-2 την Άρσεναλ και ετοιμάζεται να αλώσει και το Ζάγκρεμπ την επόμενη αγωνιστική. Για να ακολουθήσει η "μάχη" με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στις 4 Νοεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα ματς που μπορείς να βρεθείς και εσύ!

Πώς; Επιλέγοντας αυτόν που πέτυχε το Γκολ της εβδομάδας στη 2η αγωνιστική του UEFA Champions League, στο διαγωνισμό της NISSAN, κερδίζοντας παράλληλα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού! Η ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου. Συμμετέχοντας σε αυτή, μπαίνετε παράλληλα σε κλήρωση για εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Ντίναμο Ζάγκρεμπ στις 4 Νοεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Δεν έχετε παρά να κάνετε μία εγγραφή εδώ και στη συνέχεια, αφού απολαύσετε τα 5 καλύτερα τέρματα που έχουν ήδη επιλεγεί, να ψηφίσετε το "Γκολ της Εβδομάδας".

Κάνε τώρα την επιλογή σου και... κλείσε θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Στο Καραϊσκάκη για το ματς με τη Ντινάμο μέσω του... "Γκολ της Εβδομάδας"!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ