CHAMPIONS LEAGUE

Στην χειρότερη 11άδα των προημιτελικών οι Παπασταθόπουλος και Μέσι

Dortmund's Sokratis Papastathopoulos communicates with the referee as Monaco's Kylian Mbappe, left, points at him during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis Papastathopoulos communicates with the referee as Monaco's Kylian Mbappe, left, points at him during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Λιονέλ Μέσι βρίσκονται στην χειρότερη 11άδα των προημιτελικών του Champions League. Διαβάστε ποιοι είναι οι άλλοι εννέα σε διάταξη 4-3-3.

Η αλήθεια είναι πως το τρομοκρατικό χτύπημα στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ ανήμερα του πρώτου προημιτελικού με την Μονακό, επηρέασε σύσσωμη την γερμανική ομάδα. Τόσο στο πρώτο ματς όσο και στη ρεβάνς οι παίκτες δεν ήταν στα καλύτερά τους και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανάμεσά τους φυσικά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα "goal.com", ο διεθνής αμυντικός ήταν από τους χειρότερους της προημιτελικής φάσης του Champions League και τον συμπεριέλαβε στην σχετική 11άδα. Σε αυτή βρίσκεται και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στα δυο παιχνίδια με την Γιουβέντους. Οι Καταλανοί δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ στα ματς με την "Βέκια Σινιόρα".

Πέντε παίκτες είναι από την Μπαρτσελόνα, τέσσερις από την Ντόρτμουντ, ένας από την Λέστερ και ένας από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η διάταξη που χρησιμοποιείται, είναι το 4-3-3. Αυτό φυσικά δεν λέει κάτι για την κλάση του Παπασταθόπουλου ή των υπολοίπων, απλά ήταν μια κακή στιγμή σε μια χρονιά επίπονη και με πολλά σκαμπανεβάσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Είναι πάντα και θέμα τάιμινγκ.

Ο Μπούρκι είναι στο τέρμα και κεντρικό δίδυμο οι Πικέ και Παπασταθόπουλος. Αριστερά ο Ματιέ και δεξιά ο Πίστσεκ απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας. Οι Μαστσεράνο, Μπέντερ και Βιδάλ αποτελούν την τριάδα στα χαφ, ο Οκαζάκι αριστερό εξτρέμ, ο Μέσι απέναντι και στην κορυφή ο Σουάρες.

AP Photo/Martin Meissner

ΙΔΟΥ Η 11ΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ:

Στην χειρότερη 11άδα των προημιτελικών οι Παπασταθόπουλος και Μέσι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ