CHAMPIONS LEAGUE

Στη... σιωπή του Πικέ απάντησε με "Παρί" ο Ράμος!

Real Madrid's Sergio Ramos reacts after missing a chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos reacts after missing a chance to score during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Πικέ ανέβασε στο twitter τρεις... τελίτσες για την διαιτησία του Κασάι στο Ρεάλ - Μπάγερν και ο Ράμος απάντησε στον αντίπαλό του, λέγοντας να ξαναδεί τη ρεβάνς στο Μπαρτσελόνα - Παρί.

Την αντίδραση του Σέρχιο Ράμος προκάλεσε το ποστάρισμα του Ζεράρ Πικέ μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάγερν Μονάχου στο Μπερναμπέου. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ανέβασε στο twitter τρεις τελίτσες μετά το 2-2 του Ρονάλντο από θέση οφσάιντ, σχολιάζοντας με την... σιωπή του την διαιτησία του Βίκτορ Κασάι και όπως ήταν φυσικό αυτό δεν πέρασε έτσι από τον αρχηγό των Μαδριλένων.

Ο Ράμος τόνισε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στον αντίπαλό του, με τον οποίον θα ανταμώσει μάλιστα στο επικείμενο Clasico στο Μπερναμπέου, ότι καλά θα κάνει να ξαναδεί τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, θυμίζοντας του ότι η Μπαρτσελόνα πέρασε με την διαιτητική εύνοια τους Γάλλους στους "16" του Champions League και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να σχολιάζει για την διαιτησία.

"Να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και να δούμε αν θα σκέφτεται το ίδιο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους, να δούμε αν θα επιστραφούν τα αποσιωπητικά. Εμείς περάσαμε τις δικές μας εξετάσεις και τώρα είναι η δική τους", ανέφερε ο Ράμος, ο οποίος απάντησε και στις δηλώσεις του Βιδάλ περί κλοπής:

"Δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Μου είπαν ότι το 2-2 του Ρονάλντο μάλλον είναι οφσάιντ. Στο 1-2 της Μπάγερν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι με τον Μίλερ. Μερικές φορές σου δίνουν κάτι και άλλες σου παίρνουν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό στο ποδόσφαιρο".

Για το ότι έφτασε τα 100 παιχνίδια στο Champions League, τόνισε πως "είναι ένα σπουδαίο να φτάνεις σε αυτό το νούμερο και να είσαι βασικός. Μακάρι να συνεχίσω πολλά χρόνια και να απολαμβάνω αυτό το επάγγελμα".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ