CHAMPIONS LEAGUE

Στατιστικά από τα ματς της Τρίτης

Στατιστικά από τα ματς της Τρίτης
Μόντριτς

Διαβάστε ποιο ιστορικό ρεκόρ διέκοψε η Ατλέτικο του Σιμεόνε, γιατί η Γιουβέντους είναι φαβορί για πρόκριση και τον... άτακτο Σέρχιο Ράμος.

Δυο παιχνίδια για τη φάση των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη που μας πέρασε. Η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 την Μονακό στην Ιταλία, ενώ Ατλέτικο και Ρεάλ έμειναν στο 0-0 στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Από τα συγκεκριμένα ματς προέκυψαν κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποιος έχει το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ας τα δούμε...

-- Έντεκα φορές βρήκε αντίπαλο από την Γαλλία σε διπλά ματς η Γιουβέντους και τις 11 προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

-- Κάθε φορά που ο τροπαιούχος του περσινού τελικού αντιμετωπίζει τον χαμένο του τελικού, πάντα προκρίνεται στην επόμενη φάση ο πρώτος.

-- Η Γιουβέντους έχει κερδίσει 17 πέναλτι στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι παίκτες της ευστόχησαν στα 15. Στα έξι έχει σκοράρει ο Ντελ Πιέρο και στα πέντε ο Βιδάλ.

-- Ο Σέρχιο Ράμος συμπλήρωσε 28 κάρτες στη διοργάνωση. Είναι ο τέταρτος με τις περισσότερες στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους Σκόουλ (36), Τσάβι (30) και Γκατούσο (29).

-- Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκριθεί στις 21 από τις 22 φορές που πήρε 0-0 στην έδρα του αντιπάλου σε φάση νοκ άουτ.

-- Η Ατλέτικο έχει τρεις προκρίσεις σε τρία διπλά ματς σε φάση νοκ άουτ.

-- Η Ατλέτικο μετράει επτά σερί αγώνες δίχως ήττα από την Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

-- Μετά από δώδεκα σερί εκτός έδρας ματς με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε "άκαπνος" εναντίον της Ατλέτικο (3/5/2013 - 18-2-2015).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ