CHAMPIONS LEAGUE

Σόου στο ημίχρονο αλά Super Bowl στον τελικό Champions League

Real Madrid and Atletico Madrid teams stand during the opening ceremony ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016.  (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Real Madrid and Atletico Madrid teams stand during the opening ceremony ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Το ημίχρονο του τελικού Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ θα "ντυθεί" με μουσικό σόου στα πρότυπα του Super Bowl, όπως επιβεβαίωσε η εταιρία που ανέλαβε τις τελετές του αγώνα.

Η UEFA ετοιμάζει αρκετά happenings για τον τελικό του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ στο Κάρντιφ, στα πρότυπα του Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος ράγκμπι, που αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά αθλητικά προϊόντα κάθε έτος.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία υπέγραψε συμφωνία για τρίτη σερί σεζόν με την ιταλική εταιρία "Filmmaster Events" σε συνεργασία με την "Circo de Bakuza" για την παραγωγή της τελετής του τελικού, η οποία από φέτος για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει και σόου στο ημίχρονο.

Οι περίπου 70.000 θεατές που θα βρεθούν στο "Μιλένιουμ" θα παρακολουθήσουν ένα μουσικό σόου με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης που θα βγουν σε σκηνή που θα στηθεί στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης του 1ου μέρους.

Στρατιώτες σε τέλειο συγχρονισμό θα απλώσουν στον αγωνιστικό χώρο ένα τεράστιο μπλε χαλί με το λογότυπο της UEFA, ενώ φώτα και ειδικά εφέ θα συνοδεύουν όλη την τελετή του ημιχρόνου.

Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και επτά μήνες για το σόου, το οποίο θα μεταδοθεί σε πάνω από 200 χώρες, περίπου σε 200.000.000 τηλεθεατές. Για να γίνει εφικτή η υλοποίησή του, θα εργαστούν πάνω από 150 άτομα στη σκηνή.

Η εναρκτήρια τελετή θα ακολουθήσει το περσινό παράδειγμα στο Μιλάνο, όπου η Alicia Keys έδωσε τον τόνο στη γιορτή. Φέτος, στην Ουαλία, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Black Eyed Peas, οι οποίοι θα τραγουδήσουν μία μίξη από διάφορες επιτυχίες τους. Η παράστασή τους θα διαρκέσει έξι λεπτά και θα συνοδευτεί από 150 επαγγελματίες και μη μπαλαρίνες, που θα πρωταγωνιστήσουν σε μία χορογραφία γεμάτη χρώματα.

"Η αδρεναλίνη βρίσκεται στα αστέρια κι εμείς είμαστε επικεφαλής μιας παραγωγικής μηχανής που εμπλέκεται από την οργάνωση μέχρι τον συντονισμό των διαφόρων ηθοποιών που συμμετέχουν. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε ότι πρόκειται για ένα ζωντανό προϊόν και το αναπάντεχο είναι μία παράμετρος που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Η εμπειρία μας έχει διδάξει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα", δήλωσε ο διευθυντής της "Filmmaster Events", Αντρέα Βαρνιέρ.

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ