CHAMPIONS LEAGUE

Σμιντ: "Kάναμε το πρώτο βήμα"

Σμιντ: "Kάναμε το πρώτο βήμα"

Ο Ρότζερ Σμιντ δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Ατλέτικο με 1-0 και το αβαντάζ πρόκρισης που απέκτησαν οι Γερμανοί για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 την Ατλέτικο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Ρότζερ Σμιντ ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του όπως δήλωσε μετά την λήξη του ματς ο Γερμανός προπονητής.

" Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και ότι άξια βρισκόμαστε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θέλαμε να διατηρήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης με νίκη στην έδρα μας.

Παίξαμε επιθετικά με πολύ πίεση. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και κρατήσαμε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Είχαμε καλή απόδοση και αξίζαμε τη νίκη. Αμυνθήκαμε καλά και οι παίκτες μου ήταν πάντα σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Κάναμε το πρώτο βήμα και θα είναι σαν όνειρο αν προκριθούμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ