CHAMPIONS LEAGUE

Σκιές στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν

Σκιές στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν
Ντομαγκόι Βίντα

Δυο φωτογραφίες του αμυντικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βίντα, έχουν ξεσηκώσει σάλο για την εγκυρότητα του αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν (video)

Ο τέταρτος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ όπως φαίνεται έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση μετά τη νίκη της Λιόν με 7-1 στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έδωσε το εισιτήριο στην επόμενη φάση στην γαλλική ομάδα.

Μάλιστα οι φωνές έχουν γίνει ακόμα περισσότερες, αφού στο ματς του Άγιαξ με την Ρεάλ Μαδρίτης ακυρώθηκαν δυο κανονικά γκολ για τους γηπεδούχους που αν είχαν ισχύσει θα περνούσαν εκείνοι!

'Ολα αυτά όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά φήμες που λέει ο κόσμος μεταξύ και τίποτα δεν υπήρχε μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που θα μπορούσε να σου αλλάξει τη γνώμη.

Την Πέμπτη το πρωί ωστόσο δυο φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έχουν σκορπίσει πανικό στην UEFA και σε αρκετούς οπαδούς. Η μία είναι αρκετά παλιά (2008) και δείχνει τον αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να βγαίνει έξω από ένα πρακτορείο με ένα κουπόνι στο χέρι!

Η άλλη όμως είναι... φρέσκια καθώς ο φακός τον έπιασε να κλείνει το μάτι στον Γκομίς λίγο μετά την επίτευξη ενός γκολ από τον Γάλλο. Ο Ολλανδός σχολιαστής γρήγορα αντιλήφθηκε το περιστατικό και το διέδωσε μέσω twitter.

Σκιές στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν
Ντομαγκόι Βίντα

Οι Ολλανδοί ζητούν από την UEFA να ερευνήσει το συγκεκριμένο ματς καθώς πλέον υπάρχουν αρκετές σκιές γύρω από αυτό, ενώ τη μπάλα θα πάρει και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η UEFA δεν θέλει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο το προϊόν της να υποβαθμιστεί με αυτόν τον τρόπο, αφού τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά.

Η Λιόν ήταν τρεις πόντους πίσω από τον Άγιαξ και χρειαζόταν ευρύ σκορ ανάλογο με αυτό που πέτυχε για να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Γκομί σημείωσε τέσσερα γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών εναντίον της Ντιναμό που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

O προπονητής του Άγιαξ Φρανκ ντε Μπουρ δήλωσε μετά το τέλος του ματς: " Αν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο τότε η ΟΥΕΦΑ πρέπει να το εξετάσει. Οι συνεργάτες μου είπαν ότι τα γκολ μπήκαν γρήγορα και εύκολα. Δεν μπορείς να σκοράρεις τόσο πολλά γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας και είχαμε τις ευκαιρίες να προκριθούμε. Πρέπει να δούμε το βίντεο για τα γκολ που μας ακυρώθηκαν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ