CHAMPIONS LEAGUE

Σκέφτεται τελικό Champions League στη Νέα Υόρκη η UEFA

3/4/2012 UEFA Champions League Football.
Bayern Munich v Marseille.
The Champions League trophy stands proudly inside the Allianz Arena, Munich.
Photo: Offside / WITTERS.
3/4/2012 UEFA Champions League Football. Bayern Munich v Marseille. The Champions League trophy stands proudly inside the Allianz Arena, Munich. Photo: Offside / WITTERS. OFFSIDE - L'EQUIPE

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, παραδέχθηκε ότι υπάρχει στο μυαλό του η ιδέα να διεξαχθεί ένας μελλοντικός τελικός Champions League εκτός ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη.

Ο τελικός της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης εκτός εδάφους Γηραιάς Ηπείρου; Το σενάριο είναι πιθανό με τη Νέα Υόρκη και τις ΗΠΑ να είναι ένας ενδεχόμενος τόπος διεξαγωγής μελλοντικού τελικού Champions League, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

"Είναι μια ιδέα για το μέλλον, αλλά κι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Για να πας από την Πορτογαλία στο Αζερμπαϊτζάν διαρκεί το ίδιο από το να πας από την Πορτογαλία στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη κι έτσι, δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι είναι μια ευρωπαϊκή διοργάνωση κι αυτό πρέπει πάντα να το αξιολογούμε. Μέχρι τώρα, το μοναδικό ματς που παίζεται Σάββατο είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Θα πρέπει να δούμε, εάν το ίδιο μπορεί να γίνει και με τους ημιτελικούς", υποστήριξε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ