CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Σε θέση ισχύος ο Ολυμπιακός"

Σιμεόνε: "Σε θέση ισχύος ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έδωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αναλύοντας τα τρία "ερυθρόλευκα" γκολ. Υπερασπίστηκε την επιλογή του Όμπλακ κάτω από τα δοκάρια.

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός προπονητής υπερασπίστηκε τον Όμπλακ, τον οποίο προτίμησε έναντι του Μογιά, συνεχίζοντας το ροτέισιον στους τερματοφύλακες.

" Δεν το θεωρώ μεγάλο ρίσκο γιατί παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα. Είχαμε έξι μήνες να παίξουμε δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Βλέπω τους αγώνες ξεχωριστά και κάθε φορά κρίνω τι πρέπει να κάνω", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Τόνισε πως η Ατλέτικο είχε ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι, αλλά "ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός. Πήρε μια σημαντική νίκη που θα τον βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια. Θα δούμε πως θα ανταποκριθούμε εμείς. Εκείνο που έκρινε το ματς ήταν η αποτελεσματικότητα, η τελική δράση που είχε ο Ολυμπιακός και όχι εμείς".

Σε ερώτηση για το αν περίμενε πως η ομάδα του θα δεχόταν τρία γκολ και θα έχανε, η απάντηση του Σιμεόνε ήταν " φυσικά, αφού η αντίπαλη ομάδα έβαλε τρία γκολ. Γνωρίζαμε από την αρχή πως ήταν ένα δύσκολο ματς. Το αποτέλεσμα φέρνει σε θέση ισχύος τον Ολυμπιακό και έχει πολλές πιθανότητες για πρόκριση.

Για εμάς περιπλέκονται τα πράγματα, παίζουμε με τη Γιουβέντους. Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι και μάλιστα απέναντι στην Ατλέτικο".

Συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Ολυμπιακό γιατί " το πρώτο γκολ προήλθε από δουλεμένη φάση, στο δεύτερο έδειξε συνοχή και στο τρίτο έκανε καλή κίνηση. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό".

Το τελικό 3-2 καθορίζει την εξέλιξη του γκρουπ; " Προφανώς ο Ολυμπιακός πλασάρεται καλύτερα, το ίδιο και η Γιουβέντους που κέρδισε. Μας γεμίζει ευθύνες, να είμαστε υπεύθυνοι να καθορίσουμε τα βήματα μας γιατί το διακύβευμα είναι μεγάλο. Μη βιαζόμαστε, υπάρχουν παιχνίδια αρκετά ακόμα, αλλά όταν κερδίζεις το πρώτο ματς έχεις πολλές πιθανότητες πρόκρισης".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ