CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Θέλω πάντα να κερδίζουμε"

Σιμεόνε: "Θέλω πάντα να κερδίζουμε"
Σιμεόνε PHOTOGRAPH: AFLO/REX

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εξήγησε την κρισιμότητα του πρώτου αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για τη νίκη.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (27/4) η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για τους "4" του Champions League. Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε στην κρισιμότητα του πρώτου αγώνα και τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι.

"Πρέπει να σκεφτόμαστε ένα πράγμα μόνο. Τη νίκη. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει επιθετικά και έναν προπονητή που προσαρμόζεται. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας όποτε και όπως μπορούμε. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από τα δυο", είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

"Έχουμε μία ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στον πόλεμο όμως δεν κερδίζει αυτός με τους περισσότερους στρατιώτες, αλλά αυτός που του χρησιμοποιεί καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εκδίκηση, απλά νέες ευκαιρίες. Είναι στην ίδια θέση με εμάς. Για να κερδίσουν το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουν και παιχνίδια. Εγώ θέλω απλά να κερδίζουμε πάντα, τίποτε άλλο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ