CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Πολύ κοντά στο τέλειο"

Σιμεόνε: "Πολύ κοντά στο τέλειο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης άγγιξε το τέλειο στον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μπάγερν, τόνισε ωστόσο ότι παρά το 1-0 η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή ενόψει της ρεβάνς του Μονάχου.

"Αυτό που παίξαμε ήταν πιθανότατα πολύ κοντά στην καλύτερη έκδοση της ομάδας. Έμοιαζε πολύ η εμφάνισή μας με τον προημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Επιβάλλαμε τους όρους με τους οποίους θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι.

Η Μπάγερν κατάφερε να αλλάξει πράγματα. Αναμφίβολα, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με έναν τρόπο που εμεις αισθανόμασταν άνετα και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τρόπο που βόλευε περισσότερο την Μπάγερν", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Το ζευγάρι παραμένει ανοιχτό. Παίζουμε στο Μόναχο την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν μαζί τους οπαδούς της και το αβαντάζ της έδρας".

Σιμεόνε: "Πολύ κοντά στο τέλειο"

Όσον αφορά στον Σαούλ Νίγκεθ και το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε, με το οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης πηγαίνει με πλεονέκτημα στην "Allianz Arena" , σημείωσε: "Ο Σαούλ ένιωσε υπέροχα μετά την πρώτη ντρίμπλα που έκανε και αυτό του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Είναι πολύ ικανός στο ένας-εναντίον-ενός και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ