CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Μου αρέσει που οι παίκτες μου θυμώνουν όταν τους κάνω αλλαγή"

Σιμεόνε: "Μου αρέσει που οι παίκτες μου θυμώνουν όταν τους κάνω αλλαγή"

Θέση για την απόφαση της αλλαγής του Κέβιν Γκαμεϊρό, πήρε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενος όταν οι παίκτες του νευριάζουν!

Το περιστατικό στην αλλαγή του Κέβιν Γκαμεϊρό σχολίασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την επικράτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (4-2).

Νωρίτερα, ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε κάνει νεύμα στον προπονητή του, ώστε να μην αντικαταστήσει τον Γκαμεϊρό, καθώς θεωρούσε ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου.

Βέβαια, ο "Τσόλο" δεν άκουσε τον Γάλλο επιθετικό, ενώ μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε γιατί αναγκάστηκε να κάνει την αλλαγή.

"Με κάνει χαρούμενο όταν οι παίκτες μου θυμώνουν όταν τους κάνω αλλαγή. Το σκορ ήταν στο 3-2, μας πίεζαν αρκετά και τα πράγματα ήταν επικίνδυνα για μας. Ο Γκαμεϊρό έκανε το καλύτερο του παιχνίδι απ' την ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν είχε δίκιο, αλλά χρειαζόμουν 'φρέσκα' πόδια".

Θέση για το θέμα πήρε και ο Γκαμεϊρό, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν εκνευρισμένος μετά την αλλαγή του: "Ναι, ήμουν θυμωμένος, επειδή όταν αγωνίζεσαι καλά θέλεις να παίζεις σε ολόκληρο τον αγώνα. Είμαι λίγο θυμωμένος, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ