CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Η Λεβερκούζεν έχει το αβαντάζ"

Σιμεόνε: "Η Λεβερκούζεν έχει το αβαντάζ"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Λεβερκούζεν και το στυλ παιχνιδιού που μπλόκαρε τους παίκτες της Ατλέτικο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Λεβερκούζεν μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο με 1-0 στην έδρα της. Η γερμανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε ένα γρήγορο ματς με πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε, αναφέρθηκε στην αστοχία των παικτών του και στον τρόπο που πίεσαν οι παίκτες της Λεβερκούζεν, δυσκολεύοντας την ανάπτυξη της ομάδας του. Εξέφρασε, ωστόσο, την αισιοδοξία του για τον επαναληπτικό.

" Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα και προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα "όπλα" μας. Η Λεβερκούζεν έπαιξε όπως ξέρουν και το έκαναν καλά. Είναι πολύ κοντά στο στυλ παιχνιδιού μας.

Και οι δύο ομάδες είχαν ξεκάθαρες ευκαιρίες αλλά εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Η Λεβερκούζεν έχει το αβαντάζ. Είχαμε προβλήματα με το πρέσινγκ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ