CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Είναι λογικό να πιστεύουν ότι θα πάω στην Ίντερ"

Σιμεόνε: "Είναι λογικό να πιστεύουν ότι θα πάω στην Ίντερ"

Στην επιθυμία του γιου του να μεταβεί ο ίδιος στην Ίντερ, σχολίασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (6/12). Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε δήλωσε χθες (5/12) την επιθυμία να δει τον πατέρα του, Ντιέγκο, να προπονεί την Ίντερ. Την παραπάνω ελπίδα σχολίασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (6/12), για την 6η αγωνιστική των ομίλων το Champions League.

"Είναι λογικό για τον γιο μου, τον πατέρα μου και την αδερφή μου, να πιστεύουν ότι κάποτε θα κοουτσάρω την Ίντερ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή", ήταν η επισήμανση του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην αποψινή (6/12) αντίπαλο: "Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση, λόγω της απομάκρυνσης του Γκουαρδιόλα. Όμως, αυτό που μετράει είναι που θα σε βρει το τέλος της σεζόν. Κατά τη διάρκειά της υπάρχουν συχνά δύσκολες καταστάσεις. Μερικές φορές κερδίζεις κι άλλες χάνεις".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ