CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί..."

Σιμεόνε: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί..."

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του ματς με τη Μπαρτσελόνα και την αποβολή του Τόρες στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας ότι περιμένει από τους οπαδούς της Ατλέτικο να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στη ρεβάνς του "Calderon".

Η απόφαση του διαιτητή Μπριχ να στείλει πρόωρα στα αποδυτήρια τον Φερνάντο Τόρες δείχνοντάς του δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 35ο λεπτό εξόργισε τον Ντιέγκο Σιμεόνε την ώρα του ματς, παρόλα αυτά ο Αργεντινός τεχνικός απέφυγε να οξύνει τα πνεύματα στο φινάλε του αγώνα στο "Camp Nou" που βρήκε την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 2-1 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League έναντι της Ατλέτικο.

"Είμαστε μία χαρά, φαντάζομαι ένα εκρηκτικό Calderon στη ρεβάνς όπου οι οπαδοί θα τραγουδούν σε όλο το ματς. Είμαστε ακόμα ζωντανοί, έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν και άλλο γκολ εις βάρος μας. Όπως πάντα βλέπουμε τη θετική πλευρά. Είμαστε καλά.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε ανισότητα στο ματς εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων που συνέβησαν, η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίωρο ήμασταν φανταστικοί", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", ο οποίος ερωτηθείς για τη φάση της αποβολής του Φερνάντο Τόρες και κληθείς να σχολιάσει τον διαιτητή, απάντησε:

Σιμεόνε: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί..."

"Δεν είμαι θυμωμένος με τον Τόρες. Δεν λέω αυτά που θέλω να πω, δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό. Σκέφτομαι πρώτα τι θα πω για τον διαιτητή και το ματς. Δεν μπορώ να πω αυτό που νομίζω.

Είναι ξεκάθαρο πως αν ο διαιτητής κατάλαβε αυτό που κατάλαβε είναι επειδή το είδε έτσι. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθούμε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Champions League. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα που δίνει τη ζωή της ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε κάθε αγώνα".

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1 (οι κάρτες στον Τόρες)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ