CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Δεν ξέρω ποια ήττα πονάει περισσότερο"

Σιμεόνε: "Δεν ξέρω ποια ήττα πονάει περισσότερο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε αποτυχία για τον ίδιο και την Ατλέτικο τους δύο χαμένους τελικούς CL απέναντι στην Ρεάλ ενώ ο αρχηγος των "ροχιμπλάνκος" Γκάμπι εξέφρασε την πίστη του ότι κάποια στιγμή η ομάδα του θα φτάσει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

"Καταρχήν συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης, για μία ακόμα φορά ήταν καλύτεροι από εμάς, αυτή τη φορά στα πέναλτι. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, μετά το 20λεπτο οργανωθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει πολύ γρήγορα αλλά .

Δεν ξέρω ποια ήττα πονάει περισσότερο. Αυτό που με πληγώνει πραγματικά είναι να βλέπω πληγωμένους τους ανθρώπους που πλήρωσα για να έρθουν εδώ. Αισθάνομαι λίγο υπεύθυνος που δεν μπόρεσα να τους δώσω αυτό που ήθελαν. Αυτό πονάει πραγματικά", τόνισε ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την δεύτερη σερί ήττα της ομάδας του σε τελικό Champions League από την Ρεάλ, για να καταλήξει:

"Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θυμάται ποιος τερμάτισε δεύτερος. Το να χάνεις δύο τελικούς είναι αποτυχία και η καλύτερη ομάδα νικάει πάντα. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα επειδή νίκησε και εμείς δεν τα καταφέραμε στη διαδικασία των πέναλτι. Είναι καιρός για μένα να σκεφτώ".

Σιμεόνε: "Δεν ξέρω ποια ήττα πονάει περισσότερο"

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών των "ροχιμπλάνκος", ο αρχηγός Γκάμπι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Ήταν σημαντικό που βρεθήκαμε εδώ και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα ξαναφτάσει σε τελικό Champions League και θα κατακτήσει το τρόπαιο επειδή το αξίζει.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Από την Κυριακή κιόλας θα συνεχίσουμε την δουλειά. Αυτή είναι η ομορφιά και η αγριότητα του ποδοσφαίρου".

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1 [5-3 πέν.]

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ