CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Αποκλείσαμε δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο"

Σιμεόνε: "Αποκλείσαμε δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως η Ατλέτικο έχει αποκλείσει δυο από τις τρεις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ενώ υπεραμύνθηκε του αγωνιστικού στυλ της ομάδας του.

Περιχαρής ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε για την πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League παρά την ήττα με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου στην "Allianz Arena".

Ο Αργεντινός προπονητής των "ροχιμπλάνκος", μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Βαυαρούς, ενώ είπε πως η ομάδα του απέκλεισε δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, ενώ παράλληλα υπεραμύνθηκε του αγωνιστικού στυλ της Ατλέτικο.

"Η Μπάγερν ήταν εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο και μας πίεσε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Μετά, το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και βάλαμε ένα πολύτιμο γκολ για μας.

Προς το τέλος, δεν είχαμε ψυχραιμία, αλλά δεν ήταν εύκολο και τελικά μπορέσαμε με σθένος να κρατήσουμε το σκορ και να πάρουμε μια μεγάλη χαρά

Αποκλείσαμε δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Το κάναμε μέσα από δυσκολίες και φτάσαμε ως τον τελικό. Όποιος έρθει στον τελικό, ας έρθει", είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, για να συνεχίσει:

"Τα δύο πέναλτι ήταν τα «κλειδιά» του παιχνιδιού. Αν είχαν μπει, τότε όλα θα άλλαζαν. Θα τους είχε κοστίσει πολύ αν το έβαζε ο Τόρες. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την ψυχολογία. Δεν ήταν εύκολο, αλλά παίξαμε με ψυχή".

Σε ερώτηση για το αμυντικογενές στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας του, απάντησε: "Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Παίζουμε με τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε".

Τα καμώματα του Σιμεόνε

Να θυμίσουμε ότι ο "Τσόλο" Σιμεόνε χτύπησε με δύναμη συνεργάτη του προς το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με όσα επικαλούνται οι Ισπανοί, ο Σιμεόνε χτύπησε τον Πέδρο Πάμπλο Ματέσανθ, επειδή δεν του είχε δώσει την άδεια να γίνει εκείνη τη στιγμή η αλλαγή του Σάβιτς. Νωρίτερα τον Αργεντινό "βούτηξε" ο Ριμπερί. Μια μέρα πριν, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν δίστασε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα με το ένα χέρι και να κάνει μια κίνηση με το άλλο την στιγμή που έμπαινε στην "Allianz Arena" για την προπόνηση των "ροχιμπλάνκος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ