CHAMPIONS LEAGUE

Σίλντενφελντ: "Πάντα έτσι ήταν ο Μιλιβόγεβιτς"

Croatian Gordon Schildenfeld of Sturm Graz plays on October 18, 2009 in Graz. 
AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI
Croatian Gordon Schildenfeld of Sturm Graz plays on October 18, 2009 in Graz. AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI AFP

Η παρουσία του Λούκα Μιλοβόγεβιτς στο Μαξιμίρ με καπέλο του Ερυθρού Αστέρα δεν έχει ξεχαστεί στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τόνισε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί με καπέλο του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Η ενέργεια του Λούκα Μιλιβόγεβιτς να φορέσει καπέλο του Ερυθρού Αστέρα στη μεικτή ζώνη του Μαξιμίρ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν έχει ξεχαστεί από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης, παρότι δεν συμμετέχει στην αποστολή για την Αθήνα λόγω τραυματισμού, τόνισε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με καπέλο του Παναθηναϊκού!

"Ακριβώς. Θα ήθελα να ήμουν εγώ ένας από τους δικούς μας που θα εμφανιζόταν με καπέλο του Παναθηναϊκό. Ώστε να καταλάβει ο Μιλιβόγεβιτς τι έκανε με το καπέλο που φόρεσε στο “Μάξιμιρ”" ήταν το σχόλιο του Κροάτη στόπερ.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε σε υποτιμητικά χαρακτηρισμούς για τον Μιλιβόγεβιτς: "Ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Μιλιβόγεβιτς και δεν έδειξε κανέναν σεβασμό για καμία ομάδα σε κανένα παιχνίδι και σε κανέναν αντίπαλό του. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και τον γνωρίζω. Πάντα ήταν έτσι, δεν έμειναέκπληκτος από τη συμπεριφορά του".

Σίλντενφελντ: "Πάντα έτσι ήταν ο Μιλιβόγεβιτς"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ