CHAMPIONS LEAGUE

Σέρχιο Ράμος: "Ο Σαλάχ θα μπορούσε να παίξει με ένεση"

Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε την άποψη ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα μπορούσε με ένεση να παίζει στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού Champions League, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι "το μόνο που μένει, είναι να πει ο Φιρμίνο ότι κρύωσε επειδή έπεσε πάνω μια σταγόνα από τον ιδρώτα μου".

Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και η διάσειση την οποία υπέστη ο Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League είχαν ως άμεσα εμπλεκόμενο στις αντίστοιχες φάσεις τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ανδαλουσιανός αρχηγός των "μερένγκες" μίλησε για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την επίμαχη φάση με τον Σαλάχ και υποστήριξε ότι τα ΜΜΕ έδωσαν μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική στη φάση τραυματισμού του Αιγύπτιου, για τον οποίον εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να παίξει με ένεση στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τα media, θεωρώντας ότι επιχειρείται να του καταλογίσουν όλα τα... κακά της Λίβερπουλ στον τελικό.

Αναλυτικά, είπε ο Σέρχιο Ράμος:

"Το έκαναν... τόσο το θέμα με τον Σαλάχ. Δεν ήθελα να μιλήσω, γιατί εντυπωσιάζομαι βλέποντας τη φάση καλά. Με πιάνει πρώτα από το χέρι κι εγώ πέφτω από την άλλη πλευρά. Έτσι, τραυματίστηκε στο άλλο χέρι. Μίλησα μέσω μηνυμάτων με τον Σαλάχ και είναι καλά. Εάν έκανε ένεση, θα μπορούσε ακόμη και να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Εγώ το έχω κάνει σε κάποιες περιπτώσεις, δεν ήταν τόσο άξιο αναφοράς. Αλλά, όταν το κάνει ο Ράμος το προσέχετε λίγο περισσότερο. Μετά λένε ότι ο γκολκίπερ υπέστη διάσειση, μετά από μια σύγκρουση μαζί μου. Το μόνο που μένει, είναι να πει ο Φιρμίνο ότι κρύωσε επειδή έπεσε πάνω μια σταγόνα από τον ιδρώτα μου", υποστήριξε ο Σέρχιο Ράμος.

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ