CHAMPIONS LEAGUE

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός της Λίβερπουλ

Soccer fans light flares and clamber atop Police vans before their Champions League, Semi Final First Leg soccer match at Anfield in Liverpool, England, Tuesday April 24, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Soccer fans light flares and clamber atop Police vans before their Champions League, Semi Final First Leg soccer match at Anfield in Liverpool, England, Tuesday April 24, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Ένας 53άχρονος Ιρλανδός οπαδός της Λίβερπουλ βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από επίθεση οπαδών της Ρόμα πριν τον ημιτελικό. Δύο άτομα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας (videos)

Άσχημα τα νέα από την Αγγλία, καθώς έχει ανακοινωθεί πως ένας 53άχρονος Ιρλανδός οπαδός της Λίβερπουλ βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της Ρόμα, σε επεισόδια που έγιναν στους δρόμους πριν την έναρξη του ημιτελικού του Champions League.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανακοινώσει πως δύο άτομα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, αμφότεροι είναι απ' τη Ρώμη και είναι ηλικίας 25 και 26 ετών.

Η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο σύλλογος είναι σοκαρισμένος με τα νέα και βέβαια στηρίζει τον οπαδό που δίνει μάχη για τη ζωή, όπως και την οικογένειά του.

Συνολικά για τα επεισόδια έχουν γίνει 9 συλλήψεις, ενώ είναι δεδομένο πως κάποιοι οπαδοί κρατούσαν σφυριά!

Στο παρακάτω video μπορεί να δείτε τον 53άχρονο αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο, πιθανότατα χωρίς τις αισθήσεις του...





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ