CHAMPIONS LEAGUE

Σε καλύτερη κατάσταση ο 7χρονος από το ποδοπάτημα στο Τορίνο

Σε καλύτερη κατάσταση ο 7χρονος από το ποδοπάτημα στο Τορίνο

Ο 7χρονος Κέλβιν, ο οποίος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα μετά από τραυματισμό του στο ποδοπάτημα που σημειώθηκε σε fan zone στο Τορίνο κατά τη διάρκεια του τελικού Champions League, δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Ο μικρός Κέλβιν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τον πανικό που επικράτησε στη fan zone του Τορίνο, όπου περίπου 30.000 φίλαθλοι παρακολουθούσαν τον τελικό του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ετοιμάζεται να ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες.

Το 7,5 ετών αγόρι, με κινεζικές καταβολές, φέρει τραύματα στο στήθος και στο κεφάλι και οι γιατροί προτίμησαν να τον κρατήσουν σε κώμα μέχρι να διαπιστώσουν βελτίωση της υγείας του.

Οι δείκτες των εξετάσεων τη Δευτέρα ήταν ενθαρρυντικές και οι γιατροί στο "Regina Margherita" αναμένεται να τον ξυπνήσουν από στιγμή σε στιγμή, ώστε να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμα τέσσερα άτομα σε στάδιο ανάρρωσης, μετά από το ποδοπάτημα που επικράτησε στην πλατεία Σαν Κάρλο.

Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο "Mauriziano", έχει τις αισθήσεις του, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για την υγεία του. Μία γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στον θώρακα και κάταγμα λεκάνης, ενώ ακόμα δύο άτομα υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση για τραύματα στο χέρι.

Συνολικά, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ιατρική βοήθεια δέχθηκαν 1.527 άτομα, εκ των οποίων τα 1.142 στο Τορίνο και τα υπόλοιπα σε γειτονικές περιοχές.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ