CHAMPIONS LEAGUE

Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του "Stamford Bridge"

Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του "Stamford Bridge"

Παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Stamford Bridge" εκφράζει η Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League. (videos)

Στο "Stamford Bridge" είναι στραμμένα τα φώτα στο Champions League, αφού η Τσέλσι υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (20/2) την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε προπονήθηκαν την Δευτέρα (19/2) στο γήπεδο των "μπλε", ωστόσο όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" έχουν παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Η Τσέλσι έπαιξε δύο φορές εντός έδρας τις τελευταίες οκτώ ημέρες, κόντρα σε Χαλ και Γουέστ Μπρομ και σε πολλά σημεία το χορτάρι μοιάζει αφρόντιστο.

Οι "μπλαουγκράνα" αγωνίζονται πάντα σε βρεγμένο γήπεδο για να κυλάει γρήγορα η μπάλα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαμαρτυρηθεί στα εκτός έδρας ματς επειδή το χορτάρι είναι ξερό ή ακούρευτο.

Σίγουρα πάντως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι πολύ, πολύ καλύτερος απ'το "χωράφι" στο οποίο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 2005-06. Ξανά για τη φάση των 16, με τον πρώτο αγώνα στον Λονδίνο και τους Καταλανούς να κατηγορούν τον Μουρίνιο πως "φρόντισε" για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ