CHAMPIONS LEAGUE

Ρουμενίγκε: "Ο Ολυμπιακός έχει εκπλήξει Ντόρτμουντ και Γιουνάιτεντ στον Πειραιά"

Ρουμενίγκε: "Ο Ολυμπιακός έχει εκπλήξει Ντόρτμουντ και Γιουνάιτεντ στον Πειραιά"

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου αναχώρησε για την Αθήνα ενόψει της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να υπενθυμίζει πως μεγάλοι σύλλογοι έχουν πέσει θύμα έκπληξης στην εδρα του Ολυμπιακού.

"Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τις ομάδες του ομίλου. Μεγάλες ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν γνωρίσει δυσάρεστες εκπλήξεις στον Πειραιά αλλά μία μία έμπειρη ομάδα όπως η δική μας θα πρέπει να το αποφύγει αυτό", τόνισε ο άλλοτε σπουδαίος άσος και νυν εκτελεστικός διευθυντής του βαυαρικού συλλόγου, ο οποίος σε ερώτηση για τον... τελικό του Champions League που θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο απάντησε:

Διαβάστε τις δηλώσεις των Τζέρομ Μπόατενγκ και Τιάγκο Αλκάνταρα για την πρεμιέρα της Μπάγερν κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Έχω καλές αναμνήσεις από το Μιλάνο όπου έζησα για αρκετά χρόνια (σ.σ. έπαιξε στην Ίντερ από το 1984 μέχρι το 1987) αλλά θα πρέπει να πω πως ο τελικός είναι πάρα πολύ μακριά για μένα".

Σε ερώτηση για τον Φρανκ Ριμπερί και το πότε προβλέπεται να επιστρέψει στα γήπεδα για να ενισχύσει την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα ο Ρουμενίγκε εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως πολύ σύντομα ο Γάλλος άσος θα έχει ξεπεράσει οριστικά τα προβλήματα τραυματισμών του.

"Ο αντίπαλός μας παίζει επιθετικά και θα προσπαθήσει να μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Θα πρέπει να σκοράρουμε νωρίς", ήταν το μήνυμα του Φίλιπ Λαμ κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μπάγερν από το Μόναχο ενώ από την πλευρά του ο Τόμας Μίλερ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει η ομάδα του το νικηφόρο σερί που "τρέχει" από το ξεκίνημα της σεζόν, με τις 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga.

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν κατά την αναχώρησή τους για την Ελλάδα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ